Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Optakt, træningsobservationer og millionoverskud


| Jonas Roulund |

Endnu en stor AGF-dag har ramt eftermiddagens timer, og det er derfor tid til at samle op på dagens hviieste nyheder.

AGF har i dag for femte år i træk præsenteret et tocifret millionoverskud, og så kan du blive klædt på til søndagens opgør mod Randers med både optakt og træningsobservationer.

God fornøjelse!

Randers FC – AGF optakt

Søndag venter Randers FC på Cepheus Park, og du kan indhente al nødvendig information om det opgør via vores Randers FC – AGF optakt.

Hvis du vil have endnu dybere indsigt i forberedelserne frem mod oplevelsen i hestestalden, så har Alexander Hjorth Jensen også lavet en artikel med dagens træningsobservationer.

Her ligner det, at Rösler vil arbejde med et systemskifte, og at karantæneramte Poulsens erstatning ikke er “the usual suspect.”

Hr. Hjorth var på Fredensvang og tog dette billede af tvivlsom kvalitet. 21. september 2023.

AGF A/S præsenterer tocifret millionoverskud

AGF vil være blandt Skandinaviens bedste fodboldklubber, og der bliver i disse år taget mange skridt i den rigtige retning.

I dag kunne koncernen præsenterer et overskud på 15 millioner kroner før skat for perioden 1. juli 2022 til 30. juni 2023.

Jacob Nielsen, AGF direktør
(Foto: Matti Kronborg)

Du kan læse Jacob Nielsens reaktion på den sag her: AGF præsenterer nyt regnskab med millionoverskud

Ellers er der vist bare tilbage at sige god torsdag deruu! I morgen venter flere spændende AGF-nyheder fra vores og andre mediers hånd – og vi samler som altid op på det hele klokken 16 i AGF-dronen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.