Skip to main content


(Foto: Matti Kronborg)

AGF præsenterer nyt regnskab med millionoverskud


| Jonas Roulund |

AGF A/S har i dag godkendt og præsenteret koncernens årsrapport, som gælder perioden 1. juli 2022 til 30. juni 2023. Her ender koncernen på et overskud på 15 millkoner kroner før skat.

AGF’s aktionærer må glæde sig over udviklingen for tiden.

I dag har koncernen nemlig præsenteret et tocifret millionoverskud for femte år i træk, hvilket er et bevis på den positive udvikling i klubben, ifølge direktør Jacob Nielsen:

– Vi har en stærk økonomi, der dels giver os musklerne til at foretage de nødvendige strategiske investeringer, dels polstrer os fornuftigt til den kommende tid, hvor vi står foran en række ekstraordinære omkostninger både i forbindelse med opførelsen af akademiet på Fredensvang, etablering af et midlertidigt stadion, hvor vi skal spille i halvandet år og ved indflytningen på det nye stadion, fortæller han til AGF.dk.

Klubben realiserede sidste regnskabsår et overskud på 15 millioner kroner, mens forventninger til det nye regnskabsår er endnu mere positive. For regnskabsåret 2023/24 forventer koncernen således et positivt resultat før skat på mellem 65 og 80 mio. kr.

Jacob Nielsen, AGF’s direktør (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

En række positive historier

Med et tocifret millionoverskud for femte år i træk blæser der positive vinde over Kongelunden. Bronzemedaljer, tilskuerfremgang og god sponsoromsætning er forklaringen, mens transferindtægterne også begynder at spille ind. Jacob Nielsen understreger, at den stærke forretning nu skal gå igennem en mere udfordrende tid:

– Hele vores forretning er inde i en god gænge, og løbende tager vi positive skridt i den rigtige retning med afsæt i vores strategi og med uvurderlig opbakning fra samarbejdspartnere, sponsorer, aktionærer og fans. Vi har store infrastrukturelle projekter i gang, og de skal bidrage til at accelerere udviklingen yderligere sportsligt og kommercielt, så vi med tiden kan etablere os blandt de bedste fodboldklubber i Skandinavien, forklarer han til klubbens hjemmeside.

Du kan læse hele AGF’s årsrapport for 2022-2023 her.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle