Skip to main content


En moderigtig Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF-dronen: Kurminowski-rygter, optakt og Bissecks medaljejagt


| Jonas Roulund |

Ugens sidste drone er klar, og i dag kan du blandt andet lade op til weekendens storkamp på Ceres Park med vores AGF – FCN optakt. 

AGF er klar til topkamp, Bisseck er klar til medaljer, og Kurminowski er klar til at blive i Polen. Her er dagens vigtigste GF-nyheder.

God læselyst!

Mange interesserede i Kurminowski

Du havde måske helt glemt ham. Men Dawid Kurminowski er altså stadig på kontrakt i AGF – helt frem til sommeren 2026 faktisk. Lige nu er han dog udlejet til polsk fodbold, og der kan han meget vel blive, ifølge det polske medie WP SportoweFakty.

– Lubin har nemlig en købsoption på polakken, der er noteret for 11 kampe og tre mål i Ekstraklasa. Og ifølge WP SportoweFakty, så er der også interesse fra tre andre klubber i ligaen, såfremt Lubin ikke indløser købsoptionen. Du kan læse mere om interessen i vores artikel: Polsk medie melder flere interesserede i Kurminowski.

AGF – FCN optakt: Tiptopkamp forude!

Uha det er fedt at være AGF-fan for tiden. Medaljehåbet lever ikke bare… GULDmedaljehåbet lever i Aarhus, og der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe kamp mellem ligaens nummer tre og et på søndag.

Det skriver vi også om i vores AGF – FCN optakt:

– Endnu en seks-pointskamp venter. Med en sejr er vi blot et point efter teenagerne, mens et nederlag betyder, at de har et forspring på syv point med tre resterende runder. Hvis vi vinder, venter endnu et topopgør mod FCK i Parken. I så fald bliver afslutningen på mesterskabsspillet en gyser, som kan matche Steven Kings bedste gysere, skriver Steen Erhard blandt andet.

Samlet for Aarhus med info om stemningsafsnittet

Der bliver forhåbentligt udsolgt til topkampen på søndag, og det udvidede stemningsafsnit skal igen stråle med masser af lækker lyd og tifo-arbejde.

Derfor er Samlet for Aarhus i dag ude med lidt information til de fans, der har købt billet til den stemningsskabende tribune:

Husk halstørklædet og godt humør – så sørger spillerne forhåbentligt for tre point på grønsværen!

Bisseck garanterer medaljer

Yann Aurel Bisseck er sæsonens helt store stjerne i AGF, og han siger til Discovery+, at han er sikker på, at holdet nok skal ende inden for medaljepladserne. Nu handler det bare om, hvilken støbning de skal være lavet af.

– Spørgsmålet er bare, hvilken slags medalje vi får. Vi prøver at vinde guldmedaljen, for vi går efter at vinde alle de kampe, vi har tilbage, og så må vi se, hvordan sæsonen ender, fortæller forsvarsstjernen blandt andet.

Dermed er du klædt på til hviiekend!

Du kan i de kommende dage se frem til et stort portræt af Adam Daghim, og så er der selvfølgelig tæt kampdækning på søndag!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle