• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: Hviie statistikker, Rundens Mål og tre nedslag fra Parken

(Foto: Kronborgfotos)

AGF-dronen: Hviie statistikker, Rundens Mål og tre nedslag fra Parken


| Jonas Roulund |

Der er blog og statistikker til det AGF-hungrende folkefærd i dagens nyhedsoverblik, og så er der godt gang i salget af billetter til Randers-kampen på tirsdag.

Bølgerne fra søndagens topopgør er ved at lægge sig, og vi runder evalueringerne af med lidt lækre statistikker, Rundens Mål og en blog fra Simon Fenger. Og så kan vi så småt begynde at se frem mod årets næstsidste slutspilskamp.

God læselyst!

Endnu et udvidet stemningsafsnit nærmer sig udsolgt

AGF-fansene ser ud til at gøre det igen. Vi fylder tribunerne ude og hjemme gang på gang, og selvom Randers FC har været så venlige at udvide udebaneafsnittet til tirsdagens slutspilskamp, så ser det ud til, at de 2400 pladser nok skal blive solgt ud.

Du skal derfor have fart på, hvis du vil med til Kronjylland – billetter findes her.

Historisk god præstation i Parken

AGF tabte, men var statistisk set historisk gode. Sådan indleder Alexander Hjorth sin gennemgang af nogle dejlige statistikker fra søndagens topkamp, hvor FCK blev udfordret på alle parametre.

– I Parken er der nemlig intet hold, der nogensinde har formået at have lige så meget boldbesiddelse i første halvleg, imod FC København, som AGF havde i søndags, skriver Hjorth blandt andet i sin talbaserede gennemgang af kampen og af sæsonen generelt.

Tre nedslag fra Parken

Simon Fenger har været på spil igen med en velskrevet blog. Han har tre pointer efter kampen i FCK, som er værd at tænke nærmere over.

– Hvorfor fokuseres der på forsvarets fejl fremfor det blændende angrebsspil efter sådan en kamp? Er Bisseck-magien forsvundet? Og findes årsagen til nederlaget primært på banen eller på bænken?, skriver han blandt andet og kommer med flere gode argumenter for, hvorfor pilen peger opad for AGF trods søndagens nederlag.

Du kan læse hele blogartiklen lige her: Blog: Tre nedslag efter årets mest underholdende kamp.

Trøjesamleren har stadig guld i gemmerne

Thomas Berg satte for nyligt sin rekordstore AGF-trøjesamling til salg, og der har været godt riv i forretningen lige siden. Over 200 trøjer er afsat, men der er stadig cirka 80 matchworn AGF-trøjer tilbage, som kan blive dine, hvis du har lyst til at give et bud.

– Det handler om den gode historie for mig. Jeg har joket med, at man ikke må tage børn med herop, når man skal hente sin trøje, for jeg kan slet ikke stå for dem, og så kan der lige ryge et ekstra halstørklæde eller en bold med i købet – det betyder alt at se glæden i børnenes øjne, når de får deres AGF-trøje på, siger Thomas, der har brugt i omegnen af 300.000 kroner på samlingen gennem tiden. Og der er rift om de mange flotte trøjer, fortæller Thomas Berg til ksdh.dk.

Hvis du er interesseret i at opgradere garderoben, så kan du finde Thomas og trøjerne via Instagram-profilen agf_trøjen eller i Facebook-gruppen AGF Ting – Køb/Salg/Bytte.

Mortensen med Rundens Mål

Vi slutter dagens nyhedsoverblik med endnu en positiv historie. Patrick Mortensens reducering i søndags er nemlig blevet kåret til Rundens Mål i 3F Superligaen!

Og dermed kom vi rundt om alt det hviigtigste denne onsdag. Hav en dejlig dag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.