Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Hansen er klar, Madsen har det fedt og optakt til Parken


| Jonas Roulund |

I dag gør vi klar til storkampen i København på søndag. Her er ugens sidste AGF-nyhedsoverblik.

Et udvidet udebaneafsnit venter, når FCK tager imod AGF på søndag til den første af tre finaler frem mod sæsonafslutningen. Kan vi holde os inde i kampen om sølv og bronze? Forudsætningerne, forventningerne og forhåbningerne er i hvert fald til stede.

God fornøjelse!

Hansen ser frem til braget i Parken

Rutinerede Jesper Hansen har vundet Superligaen og Pokalturneringen tre gange hver, så han ved, hvad det handler om – medaljekampen. Nu står vi over for FCK, og det glæder han sig til:

– Vi er meget motiverede før de sidste kampe. Vi mærker den store opbakning, vi har fået. Og det betyder meget for os, at byen er bag os – det tager vi med os til København, som er et af de hold, vi mangler at slå i denne sæson. Vi spillede en fin kamp mod dem hjemme på Ceres Park, da vi mødte dem senest og var uheldige med at få underkendt et mål. Så vi har vist, hvordan man skal håndtere FCK, og det skal vi forsøge at gentage søndag, siger målmanden i dag.

Hansen og co. kan se frem til fantastisk opbakning, idet godt 3000 AGF-fans allerede har sikret sig billet til kampen, der spilles på søndag klokken 18.

FCK – AGF optakt: Sultne løver og isbjørne på jagt

Så går det snart løs – FC København mod AGF. De to største byer med de to største fanbaser (og så er der også Pestegnen, men dem glemmer vi lige et øjeblik).

På søndag klokken 18 skal vi hente tre point foran det udvidede udebaneafsnit, og i vores FCK – AGF optakt, kan du få al den information, du har brug for inden opgøret!

– Grundet Peter Bjurs vidunderlige udligning i overtiden mod FCN, topper FCK i øjeblikket Superligaen. AGF ligger pt. nummer fire med 47 point, fem point færre end FCK’s 52. Københavnerne er derfor godt på vej til at kunne vinde sin første double, altså både ligaen og pokalturneringen, siden 2017, men lad os da håbe, at vi kan stikke en kæp i de arrogante københavnerhjul på søndag, skriver Alexander Hjorth Jensen blandt andet i optakten.

Mads Emil: Pissefedt at spille i AGF

Mads Emil Madsen er højst sandsynligt at finde i startopstillingen på søndag efter et flot forår i den hvide trøje, og han fortæller i et interview med bold.dk, at han elsker at spille i klubben:

– Det er pissefedt at spille her. Jeg tænker slet ikke på det (Et udenlandsskifte red.). Jeg føler, at vi er inde i en god rytme og spiller godt. Jeg synes, at vores måde at spille på er fed, hvilket gør det sjovt, siger han således.

OG som en sidste opdatering, så kan vi altså få et historisk stort udebaneafsnit til en Superligakamp mod FCK på søndag. Der er allerede solgt over 3000 billetter, og ifølge AGF kan vi nå op på 4000, som vil gøre kampen historisk:

– Her har vi fået tildelt hele ende-tribunen (D) til et udvidet udebaneafsnit med plads til små 4.000 tilskuere. Og allerede torsdag er godt 3.000 billetter ude. Bliver afsnittet fyldt bliver det det største udebaneafsnit i Parken til en 3F Superliga-kamp nogensinde, skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed er vi klar til kamp på søndag – hav en skøn hviiekend!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle