Jesper Hansen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Hansen ser frem til medaljejagt i Parken


| Jonas Roulund |

38-årige Jesper Hansen har prøvet det før – at kæmpe om medaljer – og han glæder sig nu til at fortsætte jagten på metal, når AGF møder FCK i Parken på søndag.

Er I klar til storkamp? Det er Jesper Hansen, og han kan næsten ikke vente til at stå foran det udvidede udebaneafsnit, hvor over 3000 AGF-fans allerede har sikret sig billet til topkampen:

– Vi er meget motiverede før de sidste kampe. Vi mærker den store opbakning, vi har fået. Og det betyder meget for os, at byen er bag os – det tager vi med os til København, som er et af de hold, vi mangler at slå i denne sæson. Vi spillede en fin kamp mod dem hjemme på Ceres Park, da vi mødte dem senest og var uheldige med at få underkendt et mål. Så vi har vist, hvordan man skal håndtere FCK, og det skal vi forsøge at gentage søndag, siger målmanden til agf.dk.

Holdet indtager i skrivende stund ligaens fjerdeplads og med kun tre kampe tilbage, snerper det hele til. Der er derfor brug for point i Parken, hvis medaljehåbet skal holdes i hævd.

– Vi er et rigtig godt sted, og forhåbentligt kulminerer det hele nu her i de sidste kampe. Vi skal blive ved med at jagte, så vi har muligheden at være med til at afgøre det hele til sidst, og vi glæder os til en ny spændende kamp på søndag, siger Hansen.

Sidst de to hold mødtes i Parken, trak hjemmeholdet det længste strå med en 1-0 sejr på mål af Lukas Lerager, men lad os håbe, GF’erne kan vende den til vores fordel på søndag.

Kampen spilles klokken 18 i Parken, og der er stadig billetter til det udvidede udebaneafsnit, hvis du har lyst til en solkamp denne weekend.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.