Foto: AGF.dk

AGF-dronen: Fodboldfest i Galten og transferevaluering


| Jonas Roulund |

Vi kan aldrig få nok af at snakke transfers, så i dag får I endnu en tur i mangen. Her er dagens AGF-overblik.

AGF hentede en storsejr i gårsdagens showkamp i Galten, og samme dag udgav klubben en podcast, hvor Stig Inge Bjørnebye evaluerer det netop overståede transfervindue.

Derudover har DR fulgt Daghim tæt – vi ser nærmere på det hele lige her.

God fornøjelse!

Fodboldfest i Galten gav Serra selvtillid

AGF hentede en 8-0 sejr over Serie 3-holdet fra Galten FS i en showkamp i forbindelse med samarbejdsklubbens 80 års fødselsdag i går, og her fik Janni Serra tanket selvtillid med hele fem kasser.

Du får reaktioner og referat af gårsdagens begivenheder lige her: Serra på pletten til fodboldfest i Galten

Janni Serra i kamp i den silende regn i Aarhus.
Foto: Matti Kronborg

Transferevaluering: Kan vi være tilfredse?

I sådan en landskampspause skal tiden da gå med at dykke ned i truppen. Kan vi være tilfredse efter sommerens vilde transfervindue?

Det diskuteres blandt andet i Clovis Lukunkus blog i dag:

– Alt i alt et flot vindue, der også har åbnet perspektiver for fremtiden. De store ligaer har fået øjnene op for, at man kan hente spillere fra AGF, og vi har forhåbentligt ikke set det sidse tocifrede millionsalg til Serie A, skriver Lukunku blandt andet.

En anden, der også evaluerer vinduet, er sportschefen selv, og du kan både læse og lytte til nordmandens fortælling om de store handler lige her: Stig Inge: Det blev et voldsomt vindue

Stig Inge Bjørnebye (Foto: Matti Kronborg)

Og for at det ikke skal være løgn, så har DR også fundet lidt transferhistorier frem. 17-årige Adam Daghim skiftede til mægtige RB Salzburg, og i den forbindelse har DR fulgt den unge mand.

Det er et kig værd, som du kan få lige her: Superligaens guldfugle bliver yngre og dyrere: Kom med bagom 17-årige Adams millionskifte

Og dermed kom vi rundt om det hviieste nyt i dag. Hav en toptunet torsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.