Foto: AGF.dk

Serra på pletten til fodboldfest i GaltenDer var stort fremmøde og højt humør, da AGF onsdag aften gæstede Galten til en showkamp mod klubbens serie 3 hold.

Der var ikke et øje tørt, da startfløjtet lød klokken 17:30 på et solbeskinnet Sparekassen Danmark Park i Galten. Mennesker i alle aldre var mødt op for at bakke op om en hyggelig fodboldfest. Der blev serveret kolde fadøl og stadionplatter og på trods af den lange kø til autografskrivning inden kampen var der ikke nogen, der ikke gik rundt med et stort smil på læben.

På trods af landskampspausen stillede AGF – som lovet – op i tæt på stærkeste opstilling. Samtidig blev der også minutter til flere af de unge drenge fra AGF’s U19 mandskab. Der var også glædeligt gensyn med tidligere Galten spiller Jacob Andersen, som blev skiftet ind i pausen.

I forbindelse med salget af en anden Galten-dreng, nemlig Thomas T. Kristensen, har AGF doneret 100.000 kroner til Galten FS. Det blev også annonceret kort før kampstart til stor begejstring for de fremmødte tilskuere.

AGF spiller showkamp mod Galten FS.
Foto: AGF.dk

Storsejr til De Hviie

Der var på intet tidspunkt i kampen tvivl om, hvem der til dagligt tørner ud i Superligaen. Allerede efter ét minut havde AGF haft første forsøg på overliggeren, og der gik ikke længe, inden AGF havde scoret både første, andet og tredje mål.

I pausen blev flere af de faste førsteholdspillere skiftet ud, heriblandt Gift Links, Magnus Knudsen og Tobias Bech. Anden halvleg stod på flere mål, og føringen blev udbygget yderligere til kampens slutresultat 8-0. Janni Serra sørgede for hele fem af målene, mens Tobias Bech og Peter Bjur stod for en enkelt hver. Kampens sidste mål blev scoret af U19-spilleren Stefan Erwan Tchamche.

Startopstilling (3-4-3): Hansen – Akoto, Anker, Knoester – Bjur, Knudsen, Duncan, Links – Bech, Serra, Sauer

Næste gang AGF skal i aktion er søndag d. 17 september til en hjemmebanekamp mod Brøndby IF.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.