AGF-dronen: Brügge venter og Fenger måske på vej


| Jonas Roulund |

I dag går det løs. 1.500 AGF-fans har indtaget Brügge til en stor fodboldfest, men der sker også noget herhjemme. Bjørnebye jagter nemlig fortsat en erstatning for Yann Bisseck.

Club Brügge forventer lidt over 10.000 fans på lægterne i dag, mens AGF melder, at 20.000 kommer til at tage plads på Jan Breydel Stadion, når kampen fløjtes i gang klokken 20 i aften.

Det bliver stort!

Men der sker også andre AGF-relaterede ting, så her har vi samlet det vigtigste.

God læstelyst!

Tidligere Randers-spiller rygtes til AGF

Mads Fenger, der i dag tørner ud for svenske Hammarby, rygtes til AGF, ifølge B.T.

Efter rekordsalget af Yann Bisseck har Stig Inge Bjørnebye ikke lagt skjul på, at man søger en erstatning til at skærpe konkurrencen i forsvaret.

– Ifølge B.T.’s oplysninger er der ikke sket noget konkret mellem klubberne, da AGF blot overvejer Fenger som en mulighed. Den 32-årige stopper har spillet i Hammarby IF siden 2017, hvor han kom til kontraktfri fra Randers FC. Stopperen har kontraktudløb i slutningen af 2023, og han vil derfor være en billig mulighed for De Hviie, skriver vi blandt andet her: AGF overvejer Hammarbys Mads Fenger

Også Leipzigs 22-årige midterforsvarer, Frederik Jäkel, har tiltrukket sig aarhusiansk opmærksomhed. Han er fortsat på kontrakt i RB Leipzig efter et succesfuldt lejeophold hos Arminia Bielefeld, og rygterne gik i midten af juli på, at Bjørnebye også havde øjnene rettet mod ham. Det kan du læse mere om her: Leipzig-forsvarer rygtes til AGF

Tro på det!

Selvom Club Brügge ifølge oddssætterne er pæn favorit i aftenens Conference League-opgør, så har vi altid håbet at hænge vores hat på.

Hvis du vil klædes ordentligt på til kampen, så har vi en række dejlige artikler klar til dig lige her:

Club Brügge – AGF optakt: Kan AGF levere overraskelsen?

AGF-truppen mod Club Brügge: Europatuuuren er i gang!

Analyse: AGF har kvaliteterne til at overraske Brügge

Blog: Torturen er overstået, for vi har Uwe

Mortensen og Rösler: Vi glæder os!

I går aftes blev der afholdt pressemøde i Brügge. Her var ganske få medier mødt op, hvilket vidner om, at belgierne måske ikke anser kampen som en storkamp… men det gør vi – og spillerne glæder sig også til at tage kampen op. Det kan du blandt andet høre Patrick Mortensen fortælle om på AGF TV:

Cheftræner Uwe Rösler udtalte på pressemødet, at man går efter at få et resultat og altså ikke bare er taget til Belgien for oplevelsens skyld:

– Mit mål er at få et resultat, der gør det muligt og realistisk for os at gå videre på hjemmebane. Hvordan det så ser ud – det ved jeg ikke. Er det en sejr, er det uafgjort, et snævert nederlag, det ved jeg ikke. Men der er ikke noget, der er ændret ved vores spillestil til den her kamp. Vi vil være aggressive og presse, sagde tyskeren.

Hvis du ikke er blandt de mange, der er med i Belgien, så kan kampen ses på TV2 SportX samt TV2 Play med Favorit + Sport pakken. Ellers er det jo oplagt at begive sig ud på Aarhus-barerne, som står klar med åbne arme, kolde bajere og toptændte TV-skærme i aften.

Husk at følge med på ksdh.dk, Instagram og på facebooksiden, hvor vi selvfølgelig bringer stemningsvideoer, billeder, nedtakt og reaktioner.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.