Stemningstribunen på Ceres Park (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF app lukker i morgen: Nyt billetsystem på vej


| Thomas Vedel |

AGF introducerer snart et nyt billetsystem, hvilket vil betyde, at det i fremtiden bliver nemmere at hente billetter til klubbens hjemmekampe på Ceres Park. Samtidig lukker AGF app, men erstattes af en ny app på et senere tidspunkt.

Vi kan se frem til at skulle vænne os til et nyt billetsystem, når vi skal købe billetter til AGF’s herre- og kvindekampe. AGF benytter nemlig vinterpausen til at skifte billetsystem, og det betyder ændringer i den måde, vi tidligere har købt billetter eller sæsonkort til AGF’s kampe.

Årsagen til, at der nu kommer et nyt billetsystem er bl.a., at AGF vil implementere et fremtidssikret billetsystem, som også kommer til at fungere på det nye stadion i Aarhus i fremtiden.

“Vi ser hele tiden på, hvordan vi kan gøre det bedre og er i den proces nået frem til, at vi har brug for et nyt system til vores billetter og sæsonkort”, siger marketingsdirektør i AGF, Asger Munkholm, til AGF.dk og fortsætter:

“Det giver os i fremtiden langt bedre mulighed for at skræddersy en personlig service, og det giver os som klub en meget større fleksibilitet, end vi har haft tidligere. Og så bliver det markant nemmere for vores publikum og fans, at hente billetter til vores kampe.”

Det nye billetsystem, som allerede anvendes af flere andre Superliga-klubber, af DBU og af andre klubber rundt omkring i Europa, er i fuld gang med at blive implementeret. Det har dog også den konsekvens, at man ikke i skrivende stund kan købe billetter til AGF’s hjemmekampe i forårssæsonen.

AGF informerer dog om, at ændringerne vil træde i kraft inden første hjemmekamp mod Silkeborg d. 26. februar 2023, og at det forventes at det nye billetsystem vil åbne for onlinesalg omkring d. 1. februar. Herefter vil det være muligt, at sikre sig billetter til forårets hjemmekampe.

AGF app lukker og erstattes af ny app

I forbindelse med implementeringen af det nye billetsystem hos AGF, lukker AGF’s app ned fredag d. 20. januar. Den erstattes på et senere tidspunkt af en ny app, men indtil den nye app er klar, skal AGF’s sæsonkortholdere opbevare deres digitale sæsonkort på andre måder, hvis man indtil nu har haft det i sin AGF-app.

Her er der følgende løsninger:

  • I sin Apple eller Google Wallet på sin telefon
  • Man kan få det som SMS
  • Man kan hente det via sin profil i det nye billetsystem
  • Man kan få et fysisk sæsonkort i plastik, som koster 50 kr. og kan afhentes i AGF Fanshoppen efter bestilling.

Når den nye AGF app er klar, vil det igen være muligt at opbevare sit sæsonkort i den.

Med ændringerne kommer der måske lidt gener for nogen af vores fans, som vi vil gøre alt for at komme i møde. Vi ved godt, at forandringer i ens digitale vaner kan være trælse”, siger Asger Munkholm som i samme ombæring slår fast, at ændringerne på sigt vil være en stor forbedring, og at klubben står klar til at hjælpe alle, der måtte have spørgsmål i forbindelse med overgangen til det nye billetsystem.

Læs mere om det nye billetsystem her hos AGF.dk.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.