Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Årets AGF fan er… KSDH.dk


| admin |

Hvert år kåres årets fan på tværs af 3F Superligaens hold, og hver klub indstiller i den forbindelse en fan. Sidste år var det Tossehjørnets Keld Brøndal, der løb med titlen. I år er vi – KSDH.dk – udvalgt af AGF.

AGF har i samarbejde med AGF Fanclub Aarhus og AGF’s SLO indstillet KSDH.dk som Årets Fan 2024.

En pris, som vi selvfølgelig er utroligt taknemmelige for her på redaktionen, om end vi også er overraskede over at modtage den.

For fantastiske AGF-fans er der jo nok af; Samlet for Aarhus, AGF Fanclub Aarhus, Tossehjørnet, Pølsemanden, japaneren Kosuke Tobe… ja, vi er mange med et bankende AGF hjerte på denne jord.

KSDH.dk er jo i al beskedenhed egentlig “bare et fanmedie”, som forsøger at dække så mange vinkler som muligt på klubben og fanmiljøet. Med andre ord: vi er et medie for fans, af fans – og vi er selvfølgelig stolte og taknemmelige over at blive indstillet til prisen som Årets Fan 2024.

Foto: Matti Kronborg

– Vi ønsker med denne indstilling at give KSDH.dk og LydenAGF en anerkendelse for deres store arbejde for fanmiljøet i og omkring AGF og for opmærksomheden omkring AGF, skriver AGF blandt andet i nomineringen til årets fan på Superliga.dk.

Et frivilligt foretagende med mod på mere

KSDH.dk drives frivilligt, og der lægges hver dag mange kræfter og timer i at bringe så meget og så godt indhold som muligt ud til AGF-tilhængerne verden over – fotografer, skribenter, podcastere, grafikere, sociale medier admins, webfolk – ja, KSDH.dk redaktionen tæller mange, og der skal lyde en stor tak til alle, der bidrager, samt en særlig tak til alle, der læser, lytter og ser med på vores kanaler!

Det har endnu ikke været muligt at få en udtalelse fra den særdeles festglade redaktion – champagnepropper er dog set flyde i området omkring Søren Bruun, og vi forsøger at få en reaktion fra chefredaktøren hurtigst muligt.

Årets Superligafan kåres i en afstemning, hvor alle landets Superligaklubber har indstillet en fan – du kan stemme på AGF’s nominerede (os, red.) her: superliga.dk.

Lyden AGF med Alexander Hjorth Jensen, Rasmus Thomsen, Gustav Pors og Jonas Roulund.
Foto: KSDH.dk

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle