• Forside
  • AGF Nyheder
  • Tobias Mølgaard før Randers: En slåskamp vi sindssygt gerne vil vinde

Tobias Mølgaard i profil (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Tobias Mølgaard før Randers: En slåskamp vi sindssygt gerne vil vinde


| Thomas Vedel |

Tobias Mølgaard er blevet omskolet fra back til stopper af Uwe Rösler, og baseret på Mølgaards indhop mod Horsens, er det rigtig godt set af den tyske cheftræner i AGF. KSDH.dk har talt med Mølgaard om den nye rolle og morgendagens kamp i Randers.

Det var Yann Bisseck som med hele 76% af stemmerne vandt KSDH.dks afstemning som Man of the Match mod Horsens blandt medlemmerne i vores facebook-gruppe. Men 9% pegede også på Tobias Mølgaard som deres klare førstevalg, og mange i Bissecks ringhjørne havde dog også Mølgaard som en tæt udfordrer til titlen efter 2-0 sejren over Den Gule Fare på Ceres Park.

Mølgaard gjorde da også et vanvittigt godt indhop fra bænken, da Thomas “TK” Kristensen desværre måtte udgå skadet. Her beviste Mølgaard, at han er klar til at påtage sig hvervet som stopper i det centrale AGF-forsvar – en rolle Uwe Rösler og Co. har arbejdet på at køre Mølgaard i stilling til henover vinteren.

Om brandkampen i det centrale forsvar mod Horsens siger Mølgaard selv til KSDH.dk:

– Det der skete med TK gjorde, at det var meget hurtigt, jeg fik beskeden om, at jeg skulle ind og spille. Men det handler om at være klar, når man får chancen, siger Mølgaard og sætter også ord på omskolingen fra back til stopper:

– Det er anderledes. Det er nogle andre ting, man skal være opmærksom på. Men jeg gør det så godt, jeg kan. Og så kan man sige, at jeg kan jo også stadig spille wingback. Det er jo ikke sådan, at det altid skal være højre stopper fra nu af.

Da Thomas “TK” Kristensen desværre er ude med en skade, ligner det at Tobias Mølgaard skal tage endnu en tørn i det centrale forsvar allerede mandag aften i Randers. Og det er en kamp, som Mølgaard ser rigtig meget frem til:

– Det bliver en fed kamp. En rigtig slåskamp, tror jeg. Det er et derby og et opgør, vi sindssygt gerne vil trække os sejrsrigt ud af. Så det bliver en megafed kamp, og taget Top 6 i betragtning, bliver den jo ikke mindre vigtig af, at det er så tæt.

Kampen mod Randers fløjtes i gang mandag aften kl. 19.00, hvor der ventes fyldt til bristepunktet på tribunerne. Hestene kunne nemlig i går ved middagstid melde ud, at klubben har solgt næsten 10.000 billetter til derbyet mod AGF, og at der kun er meget få billetter tilbage til både hjemme- og udefans.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.