Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Tingager: Vi er for anspændteFrederik Tingager mødte pressen efter gårsdagens kamp på Ceres Park. Her fortalte han om en rystende oplevelse, da målmand Bailey Peacock-Farrell blev slået bevidstløs og måtte udgå, samt hvorfor det ikke kører særligt godt for AGF på banen.

Takket være en sen udligning fra Mikkel Duelund, sikrede AGF sig igen i år deltagelse i Mesterskabsslutspillet. Dette var Tingager naturligvis glad for, men mener stadig ikke at præstationen var opløftende.

— Det bliver for stillestående. De spiller samme formation som os, og vi får ikke skabt overtal og er ikke dygtige nok til at sætte vores mand. Vi prøver at komme ned bagved bagkæden, men de forsvarer sig godt, fortalte Frederik Tingager i mixed zone efter kampen.

Frederik Tingager header til bolden i kamp mod OB.
Foto: Kronborgfotos

AGF skulle ud og være aggressive og fremadrettede, men dette lykkedes desværre ikke voldsomt godt for De Hviie.

— Det er svært at sige, hvorfor det ikke lykkedes. Rummene bliver gjort små, og der er vi ikke dygtige nok. Det går for langsomt, sagde Tingager.

Svært at lægge Baileys uheld væk

Cirka ti minutter inde i anden halvleg kom målmand Bailey Peacock-Farrell først på et indlæg, men desværre fik han Bashkim Kadriis knæ i hovedet. Bailey blev slået bevidstløs og måtte erstattes af Jesper Hansen. En forfærdelig oplevelse, især for dem der var helt tæt på.

— Det var et chok. Personligt sad det også i mig efterfølgende, efter at have set ham ligge bevidstløs. Det rammer noget i én, når det er en holdkammerat, man virkelig holder af. Det var svært at lægge væk.

Bailey Peacock-Farrell i rundkreds med holdet.
Foto: Kronborgfotos

— Han var helt væk. Vi får ham vendt om på siden, hvor han kommer til sig selv igen. Han havde ikke slugt sin tunge, men var forståeligvis meget hårdt ramt.

Skal sænke skuldrene

Top seks er altså igen i år sikret – og derved deltagelse i Mesterskabsslutspillet. Dette skal frigøre AGF-holdet, ligesom det gjorde sidste år.

— Nu har vi sikret os top seks, og jeg håber, at det kan sænke vores skuldre lidt, ligesom vi gjorde sidste år. I dag var det som om, at den kamp i sidste uge stadig tyngede lidt. Selvom vi har snakket det igennem og haft en god uge på træningsbanen, så ville vi de tre point alt for meget i dag. Vi er for anspændte og slapper ikke nok af. Jeg håber, at vi kan gøre ligesom sidste år, hvor vi i top seks spillede mere frit og offensivt sprudlende fodbold, udtaler Frederik Tingager.

Frederik Tingager med bold i hånden.
Foto: Kronborgfotos

AGF ender i top seks, men rundspillet skal lige spilles færdigt, før De Hviie træder ind i mesterskabsslutspillet. De to resterende modstandere i grundspillet er Silkeborg og Hvidovre. De rødklædte midtjyder venter allerede på søndag på JYSK Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle