Skip to main content


Tidligere Viborg-keeper træner med hos AGF


| Jonas Roulund |

Den 34-årige målmand, Mikkel Andersen, holder formen ved lige i AGF efter sit kontraktudløb med Viborg FF denne sommer.

Mikkel Andersen og VFF nåede to sæsoner sammen, men denne sommer blev kontrakten med den rutinerede målmand ikke forlænget, og nu har han fået lov at træne med på Fredensvang i en periode.

– Som det er nu, har jeg trænet med siden mandag. Og så tager jeg en dag af gangen, lyder det fra Mikkel Andersen til Tipsbladet.

En meget rutineret målmand

Stig Inge Bjørnebye har ikke lagt skjul på, at man jagter en ny målmand til truppen i AGF, og vores skribent, Rasmus Thomsen, har netop udpeget Mikkel Andersen som et muligt valg i vores transferblog om målmandsposten i AGF:

– En meget rutineret målmand med erfaring fra flere forskellige danske og udenlandske klubber. Mikkel Andersen har en rolle som reservemålmand i Viborg FF, og med kontraktudløb denne sommer er han fri på markedet. Derfor kan han være et bud på en spiller, der kan acceptere at tilpasse sig en rolle som reservemålmand i AGF, samtidig med han kan bidrage til et godt træningsmiljø, skriver Thomsen om Andersen.

Målmandssituationen i AGF er således, at 19-årige Jonathan Hutters og 38-årige Jesper Hansen lige nu er Röslers valgmuligheder mellem stængerne. Både Hutters og Hansen har kontraktudløb i sommeren 2024.

De fik begge spilletid i sæsonens første træningskamp mod SC Weiche Flensburg 08.

Mikkel Andersen har optrådt for SK Brann, Brentford FC, Reading FC, Brighton & Hove Albion, VFF, Randers FC, FC Midtjylland, Portsmouth FC, Lyngby BK og Bristol Rovers gennem sin karriere og har også et par Champions League-kampe under bæltet for FC Midtjylland.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle