Skip to main content


Nicolai Poulsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Straffespark eller ej? Poulsen er ikke i tvivl


| Jonas Roulund |

Polle var tilbage i startelleveren efter afsoning af sin karantæne, og i 1. halvleg blev han forhindret i et nå et hjørnesparksindlæg af Bell. Selv mener han, at der var straffespark i situationen.

AGF fik ikke andet end en god præstation med sig hjem fra Brøndby Stadion, da Sebulonsens knækkende afslutning efter 37 minutters spil blev kampens eneste scoring.

Undervejs opstod en situation med tilbagevendte Nicolai Poulsen, som på vej ud mod et hjørnespark blev holdt tilbage af Joe Bell.

– Jeg oplever det som om, at det er helt vildt, at han ikke dømmer et straffespark til mig. Jeg er på vej ud mod bolden for at lægge den af, og det har jeg ikke mulighed for, når han holder fast i mig, fortæller Poulsen til TV 3 og uddyber:

– Så vidt jeg er orienteret om, så er bolden sat i gang, og han står og holder mig, så jeg kan ikke forstå, at der ikke er straffespark. Man kommer tit til at lyde som en tudeprins efterfølgende, men efter min mening og reglerne så er der straffespark, siger 6’eren, der altså ikke fik noget ud af de efterfølgende protester rettet mod dommer Jakob Alexander Sundberg.

Nederlaget efterlader AGF med 39 point efter 25 kampe, og da Viborg tidligere i dag tabte til FCK, har vi fortsat blot et enkelt point op til bronzepladsen.

I næste runde venter netop FCK på Ceres Park til endnu et vigtig brag i Mesterskabsslutspillet.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle