Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Rösler om Mortensen: Han er den bedste i Danmark


| Emilie Spring |

Det er ingen hemmelighed, at Patrick Mortensens kontrakt har udløb i sommeren 2024 – efter søndagens hjemmesejr over Lyngby BK satte Uwe lidt ord på situationen omkring vores angriber.

34-årige Patrick Mortensen scorede endnu engang søndag eftermiddag og sikrede os tre point i opgøret mod Lyngby. I sidste uge fortalte han til KSDH.dk, at der er positiv dialog mellem parterne, og nu giver Uwe Rösler et indblik i tankerne om angriberen.

– Vi har en dialog, hvor begge parter er glade, idet samtalen bevæger sig i den rigtige retning. Jeg har sagt det siden dag ét: Paddy er enormt vigtig, sagde han kort efter slutfløjt på Ceres Park i går.

– Han er den bedste angrebsspiller i feltet i Danmark. Hans evne til at forudse spillet, hans bevægelser, intelligens og eksekvering gør ham til en førsteklasses fodboldspiller, forklarer Uwe Rösler, som desuden påpeger, at netop disse kvaliteter medfører, at Mortensen ikke er afhængig af sin fart.

Uwe Rösler med masser af energi i kamp.
(Foto: Kronborgfotos)

Det handler ikke om alderen

Så længe Patrick Mortensen holder sig i form og kontinuerligt holder træningen ved lige, vil han blive ved med at være den Paddy, vi ser nu. Det mener Uwe Rösler, som også mener, at det er hele holdets opgave at bringe ham i den rigtige position.

Når adspurgt om anførerens alder samt kontraktsituation, er meldingen klar:

– Det handler ikke om alderen. Det handler kun om, hvorvidt du er en god spiller eller ej – så længe vi har råd til at betale dem, slutter han med et smil.

Patrick Mortensen har scoret fire mål og lavet én assist i sæsonens første seks kampe.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle