Foto: Matti Kronborg

Poulsen: Vores omgang med bolden skal være bedreDet blev til tre point i går, da AGF søndag trak det længste strå mod oprykkerne Hvidovre IF. Nicolai Poulsen sætter ord på sejren.

Omgivelserne i Hvidovre er ikke noget man ser hver dag i Superligaen, og søndag eftermiddag leverede de to hold på banen heller ikke noget særligt spektakulært fodboldspil.

– Det var forventeligt, at det blev en grim kamp. Vi vidste godt, det ikke var nemt at komme til Hvidovre og spille. Det viste de også i første halvleg, hvor de var gode med det, de kom med, og hvor vi var knap så gode til det, vi gerne ville, fortalte Nicolai Poulsen efter kampen til de fremmødte medier.

Boldomgangen skal forbedres

På trods af kampen aldrig blev voldsomt køn at se på, så var Polle alligevel tilfreds med præstationen.

– Det var forventeligt, at det blev en grim kamp. Vi vidste godt, det ikke var nemt at komme til Hvidovre og spille. Det viste de også i første halvleg, hvor de var gode med det, de kom med, og hvor vi var knap så gode til det, vi gerne ville.

– Vores omgang med bolden skal være bedre, men vi kom fra en kamp i torsdags klokken 20, hvor vi vidste, at det ville blive hårdt fysisk. Så det er professionelt, at vi tager herover og vinder 2-0.

På trods af at Hvidovre med afstand har det mindste budget i rækken, så er det dog stadig et hold som man skal have respekt for, mener Poulsen.

– Hvidovre lagde et godt pres. Det er jo ikke bare et seriehold, man kører over, men et Superliga-hold med mange dygtige spillere.

Mikael Anderson appellerer.
Foto: Matti Kronborg

En fed kulisse

Når man er vant til at spille på Ceres Park, Brøndby Stadion, Parken og andre store stadions, så er det en helt anden oplevelse at ankomme til Hvidovre IF’s Pro Ventilation Arena.

– Det er en fed kulisse. Det er charmerende at komme sådan et sted her hen. De har sindssygt fortjent sikret sig Superliga-fodbold, og så kan det godt være, at omgivelserne ikke inviterer til Superliga-fodbold, men Hvidovre har noget at bidrage med både på og uden for banen. Det er et rigtig godt fodboldhold, som kommer til at give mange hold problemer her.

Dialog med AGF om ny kontrakt

Her på KSDH.dk har vi skrevet om at Nicolai Poulsen efter næste sommer kan være fortid i AGF, da midtbanespillerens kontrakt med AGF udløber. Nu melder Polle dog at der er dialog med AGF.

– Der er dialog, og så må vi se, hvor den lander henne. De sidste par uger har jeg haft rigeligt at se til med kampe hver tredje dag, men nu er der lidt længere mellem kampene, og så tænker jeg, at der kommer lidt mere dialog med AGF, siger midtbanespilleren.

Nicolai Poulsen i jubel efter scoring.
Foto: Kronborgfotos

Blev kaldt en tøsedreng af Spelmann

Efter kampen fik Nicolai Poulsen et par hårde ord med på vejen fra den tidligere AGF’er Martin Spelmann, der blandt andet kaldte Poulsen for en tøsedreng, fordi Spelmann syntes at Polle smed sig lidt for let inde på banen. Og inde på banen kunne man også se de to hårdføre midtbanespillere udveksle et par sandheder.

– Det var faktisk rimelig fredeligt. Jeg mærkede en lille hånd i ryggen fra Spelmann, og det kan godt være, jeg får spillet lidt for meget på den, siger Nicolai Poulsen.

– I situationen følte jeg, at jeg var nødt til at lægge mig ned, når jeg mærkede noget i ryggen. Men det var rimelig fredeligt, og der er intet ondt blod. Det var en fair snak, vi havde.

Nicolai Poulsen og AGF’s næste opgave er søndag d. 13. august, hvor Silkeborg IF gæster Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.