Nicolai Poulsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Poulsen åbner for afsked med AGF


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen har kun et år tilbage af sin kontrakt med AGF, og nu åbner midtbaneterrieren for, at tiden i den hvide trøje måske lakker mod enden.

Nicolai Poulsen har været indbegrebet af AGF siden sin ankomst i sommeren 2019.

Med hårdt arbejde, lederegenskaber og fight har han gået forrest med klubbens logo skubbet frem på brystet, men næste sommer udløber den 29-åriges kontrakt, og så kan det aarhusianske eventyr være slut.

– AGF har ikke tilbudt mig en ny kontrakt. Hvis AGF kommer og siger til mig, at de synes, at jeg har gjort mig fortjent til at komme ud og prøve mig af nu, så føler jeg også, at det er den rigtige løsning, hvis det er det, de vil, og der er en mulighed for mig, som, jeg også tror på, er det bedste sted for mig, min familie og min udvikling. Jeg har været glad og stolt over at være i AGF, og jeg synes, at der skal findes en god løsning for alle parter, siger Poulsen til B.T.

Nicolai Poulsen fører bolden frem for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Den bidske 6’er

Poulsen har spilet 128 kampe i klubben med et enkelt mål og fem assists til følge. Det er dermed ikke de offensive kvaliteter, man har forbundet med den skaldede hævner, som samtidig har modtaget 38 gule kort og et enkelt rødt i sin tid i Aarhus.

Til gengæld har arbejdsraseriet holdt ham i startopstillingerne både under David Nielsen og Uwe Rösler med undtagelse af visse kampe i det netop overståede forår, hvor Uwe afprøvede en mere teknisk midtbanekonstellation.

Med ankomsten af Michael Akoto og Magnus Knudsen samt Zach Duncan bliver der endnu mere pres på midtbaneudvælgelsen, og det kan måske være medvirkende til, at Poulsen vil søge nye græsgange, når kontrakten udløber næste år.

– Vi må se, om der bliver taget hånd om det, og ellers giver det jo stof til eftertanke. Jeg er pissestolt over at spille i AGF, og hvad jeg har udrettet med AGF!, fortæller han, så intet er afgjort endnu.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.