Skip to main content


Patrick Mortensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Mortensen ser frem til at fortsætte den ubesejrede stime


| Jonas Roulund |

AGF er blandt forårets bedste hold i Superligaen målt på pointhøsten. På søndag venter arvefjenden fra Vestegnen, og topscoreren ser frem til at fortsætte den flotte ubesejrede stime.

Syv ubesejrede kampe i streg. Eneste Superligahold uden nederlag i 2023. Imponerende ser det ud, og det står i slående kontrast til sidste sæson, hvor David Nielsen havde problemer med at få tingene til at fungere i sin sidste tid i klubben.

– Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Da vi mødte Viborg sidste år, havde vi akkurat reddet livet i ligaen, og dét er et perspektiv, som er vigtigt at huske, sagde Patrick Mortensen således til medierne efter søndagens kamp i Viborg.

Bedste stime siden corona-pandemien

FCK sidder pt. på superligarekorden for flest ubesejrede kampe i træk. I sæsonen 2016/2017 leverede de hele 35 kampe i træk uden nederlag. Dén rekord bliver næppe slået i år, men mindre kan også gøre det for De Hviie.

Vi kan for eksempel gå efter at overgå den seneste gode, ubesejrede stime. Her skal vi tilbage til vinteren 2020, hvor det lykkedes at gå ubesejret igennem otte kampe i træk startende med en 3-1 sejr den 7. december hjemme over weekendens kommende modstander fra Brøndby. Herefter fulgte en dejlig tid med fire sejre og tre uafgjorte, inden FC Nordsjælland ødelagde festen med en 1-0 sejr på Ceres Park den 3. marts 2021.

Men lad os da bare tangere – og overgå – den stime, nu vi er så godt kørende.

– Vi tager én kamp ad gangen, og jeg har en stor tro på os og en tro på, at vi kan lave noget godt i Brøndby. Og nu handler det bare om at nyde det, når det går godt og fortsætte det hårde arbejde sammen med vores fans, lyder det fra Patrick Mortensen til agf.dk.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle