Foto: Matti Kronborg

Mortensen: Sejren smager godt!


| Jonas Roulund |

Vi måtte vente lidt på den – en sejr over et sjællandsk tophold. Men den kom, og den kom i dag. Dét er noget, der glæder kaptajn Mortensen.

Mortensen kom ikke på tavlen for fjerde kampe i træk, men til gengæld fik AGF scoret det første mål i åbent spil i modstandernes felt i 2023. Og det skete med manér, da Duelund assisterede Anderson efter 19 minutter. Resten af kampen gik frem og tilbage, og så endte det med en forløsende sejr til GF.

– Sejren smager godt. Det er klart, vi kom lidt skidt i gang i kampen. Vi havde snakket om, at vi skulle turde at spille og være modige, og det, synes jeg, vi formår langt hen ad vejen. Det er klart, der er nogle situationer, hvor de nok skulle have scoret. Jeg synes, det var en fed måde at vinde på, fortæller Patrick Mortensen til Discovery+ oven på sejren.

Paddy: – Vi kommer lidt fra baghjul

“Paddy” holder sig på toppen af topscorerlisten med sine 13 mål, mens AGF rykker sig tættere på toppen i ligaen med dagens tre point. Og giver det så mod på mere end bronzeforhåbninger, at vi “kun” er seks point efter FCK på ligaens førsteplads?

– Nu kommer vi lidt fra baghjul og har ikke fået de point, vi gerne ville. Spillemæssigt har vi haft en opadgående kurve. Vi vidste godt, at Viborg havde vundet, så det var vigtigt for os at vi fik tre point. Vi har følelsen af at kunne slå alle og burde også have vundet over FCK. Så havde det måske set endnu sjovere ud. Vi er godt sted, og nu skal vi bare fortsætte, siger AGF’s kaptajn til Discovery+.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.