Mikkel Duelund (Fotos: AGF.dk)

Mikkel Duelund: En god og speciel følelse at være tilbage


| Jonas Roulund |

Søndag aften kom den – af AGF-fans – længe ventede nyhed om Duelunds tiltrædelse som AGF-spiller. Han glæder sig til at vende hjem til Aarhus.

25-årige Mikkel Duelund skifter på en kort aftale frem til sommer fra Dynamo Kiev til AGF, hvor han trådte sine helt unge fodboldsko. Efter en ungdom i VRI, HEI og Skovbakken skiftede han som 11-årig til AGF, hvorfra turen gik videre til FC Midtjylland, Dynamo Kiev og til sidst et lejeophold i hollandske NEC Nijmegen.

Men NU vender han endelig hjem til Aarhus – og det er både aarhusianerne og Mikkel selvsagt glade for.

– Det er en god og speciel følelse at være tilbage igen. Og selv om der er sket meget med nye ansigter, faciliteter, klubhus og generelt i hele klubben siden, så føles det som at komme hjem – så jeg er enormt glad for, at det er lykkes, udtaler han således til AGF.dk.

Vil give alt for AGF

Mikkel Duelund har tidligere kreeret mindeværdige øjeblikke i Superligaen – desværre for det mørkblusede FC Midtjylland-mandskab. Nu kan vi se frem til at se offensivspilleren i den rigtige trøje på Ceres Park:

– Jeg har haft lyst til at komme til AGF længe og nu var timingen rigtig. Det har været min drøm at spille for AGF siden jeg som barn var bolddreng, når vi spillede på Ceres Park – så jeg glæder mig meget til at løbe ind på Ceres Park som spiller, fortæller han til AGF.dk og fortsætter:

– Jeg har lært meget i min tid ude og er sulten for at komme hjem og give alt for AGF, siger Mikkel Duelund, der tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.