Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Medie: AGF vil hente høj norsk angriber i Tromsø


| Thomas Vedel |

AGF er muligvis på jagt efter en 22-årig norsk angriber ved navn Lasse Nordås.

AGF er efter alt at dømme i markedet efter en ny angriber, og han kan måske komme fra Norge. I hvert fald mener det norske lokalmedie iTromsø at vide, at AGF har følehornene ude i forhold til den 194 centimeter høje Lasse Nordås i Tromsø.

“Fra tidligere er det kendt, at polske klubber har lagt bud ind på Nordås på omkring 13 millioner kroner. Onsdag aften (mod Sandefjord, red.) var, efter hvad iTromsø får oplyst, repræsentanter fra danske AGF på plads for at se lidt ekstra på Tromsø-spidsen som de har fulgt et godt stykke tid”, skriver avisen.

Hvis det er sandt at AGF var på plads for at scoute Nordås i kampen mod Sandefjord, kunne klubbens udsendte formentlig lide hvad de så. Nordås spillede nemlig en afgørende rolle i Tromsøs 2-1 sejr, da han åbnede scoringen med venstrepoten efter seks minutters spil, og senere i 1. halvleg lagde op til Tromsøs 2-0 mål.

Hovedpersonen selv holder kortene tæt til kroppen:

– De spekulationer er vel lidt op til jer. Det er ikke sjovt, hvis jeg fortæller hvad der sker. Så er der jo ingen spekulationer, sagde den 22-årige angriber til det norske medie.

Lasse Nordås er på kontrakt til juli 2027 i den norske klub, og har i denne sæson indtil videre lavet fem mål og en assist i 13 kampe i den bedste norske række, Eliteserien, som altså er i fuld gang, fordi sæsonen i Norge følger kalenderåret.

Nordås kom til Tromsø fra Bodø/Glimt i sommeren 2023, og her er en lille smagsprøve på, hvad vi måske kan forvente kommer til Ceres Park, hvis AGF hiver den halvstore pengepung frem:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle