Foto: Kronborgfotos

Medie: AGF interesseret i 198 cm høj angriber fra Canada


| Thomas Vedel |

AGF er iflg. Tipsbladet interesseret i en næsten to meter høj canadisk angriber. Men Randers FC har eftersigende allerede lagt et bud.

Sæsonen lakker mod enden og vi er mange der venter med spænding på at se, hvad sommerens transfervindue bringer af til- og afgange på Fredensvang.

I dag svirrer rygtemøllen så en smule, da AGF eftersigende skulle være interesseret i Promise David, en 22-årig canadisk angriber med nigerianske rødder. Det skriver Tipsbladet i dag.

Iflg. Tipsbladet rager Promise David 198 cm op i vejret, men iflg. transfermarkt måler David dog “kun” 195 cm. Hvem der har ret her, skal vi lade være usagt.

I dag er Promise David på kontrakt hos Kalju FC i Estland, for hvem han har scoret ni mål i 11 kampe i denne sæson. Siden han i 2023 kom til klubben er det blevet til i alt 15 mål og 3 assists i 34 kampe, og så er han i øvrigt noteret for ni gule kort.

Tidligere i karrieren har Promise David levet lidt af en nomade tilværelse og været i klubber som Vaughan Azzurri i Canada, NK Trnje Zagreb i Kroatien, Tulsa i USA samt både Valletta FC og Sirens FC på Malta.

I begyndelsen af 2023 forlod Promise David så den solrige ø i Middelhavet til fordel for Kalju FC og estisk fodbold, og næste stop kan måske være i Danmark. Tipsbladet mener nemlig at vide, at Randers allerede har lagt et bud på Promise David, og at AGF, Viborg og Vejle også har vist interesse for angriberen uden dog at komme med et bud endnu.

Prisen for den lange angriber skulle eftersigende ligge i omegnen af 3,7 millioner kroner.

Se highlights med Promise David her:

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.