Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

TK tæt på stort skifte


| Jonas Roulund |

Ifølge flere medier er Thomas T. Kristensen tæt på et skifte til Serie A.

Thomas T. Kristensen har tidligere været rygtet til Glasgow Rangers, men så kom en alvorlig knæskade i vejen. Nu er han tilbage for fuld kraft, og det har tilsyneladende fået Serie A-klubben Udinese til at se mod Danmark og Aarhus.

Ifølge Sky Sport-journalisten Gianluca Di Marzio er AGF og Udinese nu i forhandlinger om vores 21-årige stopper, som har spillet 46 førsteholdskampe og scoret to mål i den hvide trøje.

+22 millioner til AGF

Hvis transferen skal gå igennem, vil AGF forlange en god sum for TK, og ifølge den italienske sportsjournalist, Nicolò Schira, så er der lige nu tale om et salg på godt 22 millioner kroner + bonusser. Udinese ønsker at tilknytte TK indtil 2027.

Såfremt salget går igennem, vil AGF pludselig mangle en midtstopper, da Yann Bisseck som bekendt røg til Inter tidligere på sommeren. Akoto og Anker er hentet ind, men spørgsmålet er, om det er nok til at dække ind i forsvarets venstre side.

Udinese sluttede som nummer 12 i Serie A i seneste sæson og er kommet fra land med en uafgjort og et nederlag i indeværende sæson.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.