Mathias Sauer med Stig Inge Bjørnebye. (Foto: AGF.dk)

Mathias Sauer får seniorkontrakt


| Jonas Roulund |

Endnu et AGF-talent har lavet en aftale med klubbens førstehold. Mathias Sauer er nu knyttet til De Hviie frem til sommeren 2026.

18-årige Mathias Sauer har i dag underskrevet en tre-årig kontrakt med AGF, og han tilslutter sig dermed Jacob Andersen og Mikkel Kristensen, som for nyligt også har fået Superligakontrakter.

– Mathias har været gennem en flot udvikling, som har taget fart i denne sæson, hvor han har vist sig godt frem i vinteropstarten med en god dedikation og seriøsitet. Han er en hårdtarbejdende midtbanespiller med et godt blik for det offensive spil, og med en god fart, overblik og en stærk teknik har han fin pakke med mange udviklingsmuligheder, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Fra Rønde til Ceres Park

Mathias Sauer er nok allerede kendt for de fleste AGF-fans, da han har været at finde i Superligatruppen til flere kampe i denne sæson. Derudover fik han debut i juni 2021 mod FC Midtjylland, men ellers har han nu mest tørnet ud for U19-mandskabet og Reserveligaholdet, hvor han ofte har ageret offensiv trussel fra sin position på midtbanen.

Sauer har været i AGF i to omgange, idet karrieren først bød på et skifte til AGF fra TRIF i Rønde, hvorefter han rundede Silkeborg IF’s ungdomshold. I 2019 vendte han dog retur til AGF, hvor han – efter en succesfuld vinteropstart i selskab med Superligaholdet – nu kan se frem til seniorfodbold på højeste plan.

Han er noteret for to U16-landsholdskampe.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.