Skip to main content


Jacob Andersen i kamp for U19 (Foto: Matti Kronborg)

Jacob Andersen får seniorkontrakt


| Jonas Roulund |

AGF har her til eftermiddag offentliggjort, at klubben har sikret sig den unge forsvarsspiller Jacob Andersens underskrift på en 2,5 år lang aftale gældende fra sommeren 2023.

Jacob Andersen, der blev hentet til AGF fra Galten FS for 10 år siden, har allerede fået debut på Superligaholdet, da han i foråret 2021 blev skiftet ind mod FC Midtjylland i Mesterskabsslutspillet, men fra sommeren 2023 rykkes han officielt op i seniortruppen hos De Hviie.

Det oplyser AGF i dag på klubbens hjemmeside.

Andersen er en stærk, ung forsvarsspiller fra 2004, som både gør sig som midterforsvarer og højre back.

– Jacob har en god aggressivitet og fart i sit spil, der gør ham spændende som forsvarsspiller, og han er en fleksibel spiller som kan dække flere pladser. Han arbejder også altid med stort hjerte og er på den måde en god eksponent for vores værdier om hårdt arbejde og vindermentalitet, siger sportschef, Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

En stærk opstart giver tro på mere

Andersen er i alt noteret for 44 U19-kampe i den hvide trøje, hvor han også har været at finde på Future Cup-mandskabet i flere tilfælde. Derudover har han også gjort sig til på landsholdsniveau med to U18-landsholdsoptrædender.

– Mens han har været med omkring førsteholdet her i opstarten, har han vist sig flot frem og han har samtidig udvist den seriøsitet og det engagement, der skal til for at kunne begå sig i 3F Superliga-truppen. Vi er derfor glade for, at han fra sommer bliver en fast del af førsteholdet, mens han fortsat kan spille kampe for U19, hvis ikke han er med Superligaen, fortæller Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle