Skip to main content


Mikkel Kristensen sammen med talentchef Jesper Ørskov og sportschef Stig Inge Bjørbebye. (Foto: AGF.dk)

Mikkel Kristensen indtræder i 3F Superliga-truppen


| Jonas Roulund |

Det kun 16-årige forsvarstalent har i dag underskrevet en aftale, der rykker ham op i seniortruppen frem til og med 2025.

Mikkel Kannegaard Kristensen har fået ros fra øst og vest i AGF’s stab gennem hele vinterens opstart, hvor han deltog i begge træningslejrene og fik spilletid i flere testkampe. Kristensen var også med i søndagens trup mod Silkeborg IF, og nu bliver han altså permanent rykket op i seniortruppen.

– Mikkel har vist et stort potentiale på mange af de områder, der er vigtige for en ung spiller. Han er koncentreret og behersket under pres, og så er han en nysgerrig, lærenem og ydmyg spiller, som arbejder hårdt, fortæller sportschef, Stig Inge Bjørnebye, til AGF.dk og uddyber:

– Nu får han muligheden for gå fuld tid i en ung alder, hvor han kommer ind i et professionelt miljø med meget erfaring og med dygtige og rutinerede spillere som vil bidrage til hans udvikling – både på og udenfor banen, siger sportschefen.

Fremtidens mand

Den unge midterforsvarer kom til AGF fra Kolind/Perstrup i sin tid, hvor også Benjamin Hvidt slog sine folder som ung, og Uwe Rösler beskrev ham for få uger siden som en fremtidens mand i klubben i et interview med ksdh.dk:

– Vi har mange lovende talenter på vej. Mikkel Kristensen er kun 16 år og spiller med stor autoritet på ungdomsholdene. Han leder og fordeler og skal nok blive et aktiv for klubben, sagde Rösler dengang.

Kristensen har ti kampe for U16- og U17-landsholdene under bæltet, men har stadig sin debut for AGF’s førstehold til gode. Med dagens nyhed er han dog et skridt tættere på.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle