Skip to main content


FCN – AGF karakterer: Mads Emil Madsen blev Kampens SpillerLæserne på KSDH er ikke i tvivl. I vores afstemning på de sociale medier er den velspillende Mads Emil Madsen dominerende og vinder vores MOTM-titel. Her er KSDH.dk’s spillerkarakterer efter sejren i Farum.

Viborg havde tidligere på søndagen slået Randers, så AGF var pisket til at vinde i Farum, hvis de stadig skulle have forhåbninger om medaljer i den tætte topstrid. Heldigvis lykkedes det efter en rigtig god præstation i første halvleg, hvor vi endda scorede et mål i åbent spil.

MEM fik hele 54% af stemmerne i gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans, Tobias Mølgaard fik også en pæn mængde stemmer – nemlig 28% – mens Jesper Hansen, der lige har forlænget med et år, fik 7%.

AGF-spillernes karakterer mod FC Nordsjælland

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 4
Efter 5 minutter var Jesper Hansen allerede afgørende for kampen, da Lasso Coulibaly havde en 100% chance inde i det lille målfelt, hvor Hansen stod rigtigt placeret og afviste Coulibalys skud. Generelt stod han godt placeret og reddede de bolde, der kom hans vej. Dog skal der lyde en bøn herfra: Selvom man på forhånd har aftalt at spille bolden ud langs jorden, er det okay, når man lige har givet en 1000% chance væk, at den bare bliver sparket op, pyyyhaa – og mange tak, Diomande!

Tobias Mølgaard
Karakter: 5
Han er god gang på gang og er igen med helt oppe i MOTM-afstemningen. Han er så god som centerback i et tremandsforsvar. Det var dog ikke med lige så stor overlegenhed i dag, da han havde sine problemer med den lynhurtige 18-årige FC Nordsjælland-spiller, Ibrahim Osman, som brød igennem et par gange i den direkte duel mod Mølgaard. Han blev godt hjulpet ved indskiftningen af Brandhof.

Frederik Tingager
Karakter: 4
K-o-n-t-i-n-u-i-t-e-t. Frederik Tingager er bare bundsolid og har været det hele foråret. Han er fundamentet i forsvaret, og hvis han var 10 år yngre, ville han være det store salgsemne, som alle talte om.

Yann Bisseck
Karakter: 4
Bisseck havde ikke nogen nævneværdig kamp, han gjorde hvad han skulle defensivt og fik en rigtig fin chance i anden halvleg. Vi kom fra Farum med et clean-sheet, og derfor får han et 4-tal i en ellers jævnt præsterende kamp.

Gift Links
Karakter: 3↑
Gift Links viser igen, hvorfor han er blevet foretrukket frem for Eric Kahl. Han er langt bedre til at udføre defensive aktioner end Kahl, på trods af at han tidligere spillede som kantspiller. Dog ville man nogle gange ønske, at han huskede på sin tidligere position som kant, da han ofte undgår direkte dueller med sin modstander. Men han arbejder hårdt på at forbedre sig – de gode indlæg er dog stadig en mangelvare hos sydafrikaneren.

Kevin Yakob
Karakter: 3
Kevin Yakob er en mærkelig spiller at bedømme i denne kamp. Han havde nogle forfærdelige defensive aktioner, som næsten kostede dyrt, men han havde også nogle gode øjeblikke, hvor han brød bolden, gav en god aflevering og satte gang i nogle fine kontraangreb. Men som 6’er bør man ikke drible med bolden på kanten af sit eget felt.

Mads Emil Madsen
Karakter: 5
Mads Emil Madsen spillede igen som 6’er, og hold da op hvor var han bare god. Han dominerede midtbanen og gjorde det virkelig svært for FC Nordsjælland at sætte hurtige angreb sammen. Han erobrede bolden flere gange på midtbanen, hvilket også var tilfældet, da det forløsende mål blev scoret. En toppræstation fra vores midtbanespiller, der i øjeblikket viser rigtig god form.

Mikael Anderson
Karakter: 4
Mikael Anderson viste igen god fart og drive og satte flere gange Eric Kahl i scene over venstrekanten. Nogle gange ville man ønske, at han tog flere direkte dueller, især fordi han spillede med Eric Kahl, som virkede som det svageste AGF-led. Stærk kasse af Mikael – det er altså ikke alle, der sparker den ind med så stor overbevisning.

Eric Kahl
Karakter: 2
Eric Kahl virker idéforladt og som en fodboldspiller, der ikke er kommet sig over sin skade. Han kæmper med at finde sit niveau – og måske også selvtillid – og er den eneste, der ikke leverer tilfredsstillende. Eric Kahl blev hentet dyrt, og som svensk U21-landsholdsspiller er der større forventninger til ham.

Mikkel Duelund
Karakter: 4
AGF må gerne finde tegnebogen frem og punge ud for Mikkel Duelund. Han er virkelig den X-faktor, som AGF har manglet både i sidste sæson og i efterårssæsonen. Den assist, han leverer til Andersson, er af høj klasse, og det kan kun gå for langsomt med at købe ham!

Patrick Mortensen
Karakter: 3
Patrick Mortensen fik ikke meget at arbejde med. Han signalerede til forsvarskæden til sidst i kampen, at de skulle høvle bolden op på ham, hvilket ikke rigtig lykkedes ud over et par gange, hvor han vandt de fleste af sine dueller.

Indskiftere:

Nicolai Poulsen
Karakter: 4
Polle kommer ind og gør det, han skal. Han dækker midtbanen godt af og bidrager med nogle gode tacklinger og bolderobringer, hvilket også satte en god chance op. En rigtig god spiller at kunne sætte ind til at forsvare en føring hjem, må vi sige. Spørgsmålet er, om han vil finde sig i en bænkeplads?

Frederik Brandhof
Karakter: UB
Kommer ind og støtter Tobias Mølgaard godt og er tæt på at brage en kasse ind fra distancen.

Sigurd Haugen
Karakter: UB
Svær kamp for Haugen, og der er ikke et fair grundlag at vurdere ham ud fra.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 5
FC Nordsjælland havde inden kampen ikke tabt på hjemmebane siden august (FCN-SIF, 0-2). Faktisk skal man helt tilbage til oktober måned for at finde sidste gang, de ikke vandt på hjemmebane (FCN-AGF, 1-1). Det blæste Uwe på, og han havde lagt en taktik, hvor AGF også skulle turde spille med bolden ved fødderne. Når man går fra kampen med tre point, så må man sige, at det lykkedes. Det er vildt, at Uwe på så kort tid har forvandlet AGF fra et nedrykningstruet hold til at spille med om de sjove pladser. Hatten af, uanset hvor det ender, så længe der bliver bygget på til sommer.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle