Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Kom med til spillermodtagelse inden pokalsemifinalen


| Jonas Roulund |

AGF tager torsdag imod FC Nordsjælland til den afgørende pokalsemifinale, og i den forbindelse arrangerer Samlet for Aarhus spillermodtagelse foran stadion.

Det er noget helt særligt.

En pokalsemifinale, hvor AGF står med et godt udgangspunkt for at avancere.

3-2 fører De Hviie, inden torsdagens returopgør venter mod FC Nordsjælland, og kun 90 minutter mangler altså for at sikre en pokalfinale – og muligheden for at hente den 10. pokal til AGF.

Den særlige dag skal markeres, og det kan du være med til ved at møde op klokken 18:20 på John Stampes Plads foran Søjlehallen og tage imod spillerne, når de ankommer i spillerbussen.

Spillermodtagelsen skal være med til at skabe den helt særlige stemning om pokalopgøret, der kan blive sæsondefinerende for AGF.

Jagten på hæder og ære

AGF er – sammen med FC København – rekordindehaver i pokalturneringen, hvor det er blevet til ni titler. Senest i 1996, hvor Brøndby IF blev banket gule og blå, da Peter Degn og Stig Tøfting leverede målene.

Den seneste pokalfinale for De Hviie stod netop mellem FCK og AGF, da Den Hvide Fodboldhær indtog Parken i 2016. Her blev det dog til et 2-1 nederlag til københavnerne.

Du kan læse alt om AGF’s pokaltriumfer gennem tiden her.

Opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland sparkes i gang klokken 20 på Ceres Park torsdag aften.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle