Foto: Matti Kronborg

Julius Beck: Må tage hatten af for AGF’s fans


| Alexander Hjorth Jensen |

Julius Beck er ét af de nye navne i AGF’s trup. Midtbanespilleren kom til klubben i det netop overståede transfervindue. KSDH.dk har været på Fredensvang for at tale med det unge talent.

Julius Beck er kommet til AGF på leje fra den italienske klub Spezia. AGF har sikret sig en købsoption på den unge midtbanespiller. Unge Beck virker meget tilfreds med sit skifte til De Hviie.

– Det har været fedt. Alle har været helt vildt gode til at tage imod mig. Her er jo sindssygt fede faciliteter, og det er et fedt sted at være. Så det har været dejligt, fortæller Beck til KSDH.dk.

– Det er selvfølgelig anderledes. Det er en helt anden kultur, men en kultur jeg kender og har været vant til. Så det er rart at komme hjem til noget man kender, fortæller midtbanemanden.

Som blot 17-årig fik Beck debut på Spezias førstehold imod Lazio i Serie A. Han nåede to førsteholdskampe og 18 B-kampe i Italien.

En sindssyg oplevelse

18-årige Beck fik allerede AGF-debut i søndags, da holdet tabte 0-3 til Brøndby. På trods af det ærgerlige resultat, var midtbanemanden dog glad for sin debut.

– Det var et ærgerligt resultat, men det var en sindssyg oplevelse. Fansene var super fede, og jeg håber, at der er mange flere af den slags oplevelser på Ceres Park i vente til mig, fortæller han.

I seneste landsholdspause var Beck med U19-landsholdet, hvor han er anfører. Han har spillet for både U16, U17, U18 og U19-landsholdet siden 2020.

Julius Beck på banen mod Brøndby, sin debutkamp. I baggrunden er Ohi Omoijuanfo
Foto: Matti Kronborg

En rigtig holdspiller

Selvom fansene fik set en smule til Julius Beck i søndags, så gjorde kampen det svært at vise sig frem for den unge midtbanespiller. Derfor spurgte KSDH.dk’s udsendte Beck, hvilken type spiller fansene kan se frem til at se på banen, når AGF’s nummer 16 er på banen.

– En spiller, der altid giver sig 100% og altid vil gøre det bedste for holdet. En rigtig holdspiller. En spiller med masser af power og energi, men samtidig også er rigtig fin med bolden, fortæller Beck.

Han fortæller desuden, at han ikke kendte nogle i klubben i forvejen og heller ikke har spillet i et system som Uwe Röslers før.

– Det er umiddelbart helt nyt. Det er ikke noget, jeg har været vant til, men det fungerer rigtigt godt for mig, synes jeg.

Julius Beck i AGF-trøje.
Foto: AGF.dk

Tager hatten af for AGF’s fans

Beck glæder sig til at skulle til Randers på søndag, hvor et udsolgt udebaneafsnit med over 1700 AGF’ere venter.

– Det er sindssygt flot, at AGF’s afsnit er udsolgt. Det må man bare tage hatten af for. Jeg tænker, at det bliver en vild kulisse, som vi kommer til at kunne mærke og bruge inde på banen. Og så er jeg sikker på, at vi nok skal få et rigtigt godt resultat.

Det er altså for sent at sikre sig billet til AGF’s afsnit på søndag. Kampen kan dog ses på 6’eren eller Discovery+. Der er kampstart kl. 16:00.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.