Jesper Hansen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Jesper Hansen postkort fra Spanien: – Alt går godt


| Valdemar Andreasen |

Jesper Hansen sender et virtuelt postkort hjem til AGF-fansene, og melder at alt går godt og efter planen i Spanien.

AGF’s Superliga hold er i øjeblikket på træningslejr i Marbella, Spanien, hvor de forbereder sig på de kommende Superliga-kampe, der begynder den 17. februar mod AaB.

Iflg. Jesper Hansen går træningen godt og rammerne på træningslejren er optimale:

“Vi bliver presset godt til træningen og har virkelig fået udnyttet de gode baner indtil nu. Alt går godt og det er et godt sted vi er. Gode baner, fint hotel og det hele ligger i kort afstand til hinanden. Det er et godt sted for os at arbejde – hele området spiller og det er virkelig lækkert. Og stemningen er god. Folk nyder at være afsted og alle arbejder hårdt på træningsbanen”, siger AGF-keeperen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Det giver meget for os – både som gruppe og som hold, at vi kan arbejde i de her gode rammer og bygge på efter julepausen. Som målmand betyder det meget, at vi kan komme hurtigt på græs i forhold til det lidt hårdere kunstgræs herhjemme og de baner, vi arbejder på her, er virkelig gode – det er en nydelse”.

Læs også: AGF drager sydpå på træningslejr i Spanien

AGF spiller første træningskamp Torsdag den 19. januar, hvor vi møder Diósgyori VTK fra den næstbedste række i Ungarn. Torsdagens modstandere har netop besejret tyske Bochum med 2-0 i en træningskamp i Spanien. AGF-TV arbejder på at kunne livestreame kampen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.