Nicolai Poulsen på Ceres Park. Foto: Matti Kronborg // Kronborgfotos

AGF drager sydpå på træningslejr i Spanien


| Valdemar Andreasen |

AGF forbereder sig i disse dage på forårssæsonen i Superligaen. Det foregår på en træningslejr i Spanien, hvor den står på sol, hård træning og træningskampe.

AGF har nu startet deres træningslejr i Spanien, hvor spillerne er ankommet til Marbella på den spanske sydkyst “Costa del Sol”.

Lejren vil vare i de næste ti dage, og spillerne kan se frem til mere behagelige vejr- og temperaturforhold end hjemme i Danmark.

Spillerne træner på græsbanerne på Marbella Footballcenter “Dama de Noche” der ligger tæt på spillernes hotel, hvor flere klubber og fodboldforbund har holdt træningslejr tidligere.

AGF har også to træningskampe planlagt under opholdet i Spanien, den første mod et ungarsk hold, Diósgyori VTK, og den anden mod Vålerenga fra Norge.

Nicolai Poulsen, ser frem til træningskampene som et godt afbræk i træningen og et brugbart værktøj i forberedelserne frem mod forårspremieren

“Vi glæder os til flere træningskampe. Det var godt at komme i gang med den første træningskamp, som gik godt og vi ser frem til de næste som vi også skal forsøge at vinde og bruge godt. Det handler om at få spillet nogen træningskampe, så vi kan gøre os klar frem mod foråret”, siger Nicolai Poulsen til AGF´s hjemmeside.

Poulsen kan, sammen med resten af AGF-truppen, se frem til igen at lukke øjnene i Aarhus, når de returnerer til Smilets By den 25. januar.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.