Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Jesper Hansen nærmer sig 40 år: – Føler ikke mæthed


| Jonas Roulund |

39-årige Jesper Hansen fylder 40 år til marts, men han drømmer alligevel om at være en del af AGF-holdet, når det nye stadion står klar.

Mister Clean Sheet, Jesper Hansen, rundede i kampen mod Lyngby i søndags sin AGF-optræden nummer 94, og i samme omgang blev det til det 136. rene bur i Superliga-regi for den 39-årige målmand.

Han sidder dermed tungt på Superligarekorden – Silkeborgs Nicolai Larsen er nærmeste aktive forfølger på rekordlisten med sine 92 clean sheets – og selvom den rutinerede målmand har opnået en masse i karrieren, så er han slet ikke færdig som aktiv, fortæller han til Bold.dk.

Faktisk er han så sulten, at han godt kunne se sig selv stå i AGF-buret, når det nye stadion i Kongelunden efter planen indvies om et par år.

– Hvis du spørger mig nu, er det da realistisk, men vi ved jo aldrig, hvordan de næste par år går, og så må det nye stadion heller ikke være alt for forsinket, siger Jesper Hansen, som har kontrakt med AGF til sommeren 2025.

Jesper Hansen takker fansene efter kamp.
Foto: Kronborgfotos

Sund konkurrence

Han fik denne sommer en ny mand at konkurrere med om spottet på stregen, idet Leopold Wahlstedt blev hentet til AGF for omkring 1 million euro. En mand, som mange nok havde troet, skulle ind og være førstevalg på målmandsposten. Sådan er det dog ikke gået. Hansen har nemlig stået samtlige kampe i indeværende sæson.

– Jeg føler, der er en rigtig god konkurrence, og det var der også med Bailey i sidste sæson, hvor jeg var ude i noget af sæsonen. Der må man bare klø på for at presse den anden, og det gør Leo også. Det holder mig til ilden, og det er det, der er købt ind for, at vi skaber den her sunde konkurrence, forklarer Jesper Hansen.

Leopold Wahlstedt på Fredensvang.
Foto: KSDH.dk

Wahlstedt har kun fået spilletid i testkampe indtil videre, men kan med stor sandsynlighed opleves på målstregen, når AGF onsdag klokken 17 spiller pokalkamp mod 3. divisionsholdet VSK Aarhus. På lørdag ventes Jesper Hansen dog igen at være starter, når Randers FC gæster Ceres Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle