Aleksander Jovanovic til træning på Fredensvang (Foto: Nicklas Jacobsen)

Highlights: De største Jovanovic-redninger for AGF


| Thomas Vedel |

De sociale medier kogte over i aftes, da AGF offentliggjorde nyheden om, at Aleksander Jovanovic vender tilbage til AGF på en lejekontrakt for resten af kalenderåret 2019.

Jovanovic havde iflg. eget udsagn “en rigtig god tid”, da han sidst var en del af AGF-truppen, og han ser frem til at få comeback hos De Hviiie.

“Jeg er meget glad for udsigterne til at komme tilbage til AGF, hvor jeg havde en rigtig god tid i klubben, da jeg var her sidst. Jeg ser frem til at bidrage til holdet og til den talentfulde gruppe af målmænd, der er i AGF. Og så glæder jeg mig ikke mindst også til at se de fantastiske tilhængere og Ceres Park igen – jeg kan ikke vente med at komme i gang”, sagde Aleksandar Jovanovic i går til AGF.dk.

Mange AGF-fans husker nok også Jovanovic som en keeper, der af og til diskede op med nogle fuldstændigt vanvittige redninger, og på den måde skrev sig ind i hjerterne på klubbens tilhængere.

AGF.dk har netop offentliggjort en lille highlights-video med nogle af Jovanovic’ største redninger i AGF-målet, og den er bestemt værd at dele med vores læsere.

Se video med de største Jovanovic-redninger for AGF her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.