Foto: Matti Kronborg

Herlige Hansen roses fra alle sider: Den bedste nogensinde?


| admin |

Jesper Hansen har nu eneret på Superligarekorden for flest clean sheets efter endnu en flot præstation mod Viborg. Er han den bedste i ligaens historie? Det mener Anderson!

Jesper Hansen vs. Mogens Krogh.

127 clean sheets på 365 kampe vs. 126 clean sheets på 371 kampe.

Det er facit efter dagens sejr over Viborg FF, og det er noget holdkammeraterne glæder sig over på målmandens vegne:

– Det er kæmpestort. Nu har jeg prøvet at spille med ham i både FC Midtjylland og AGF, og ja – det er vel Superligaens bedste målmand nogensinde, siger Mikael Anderson således til bold.dk efter at have sikret tre vigtige point til medaljekampen.

Kontraktforhandlingerne er i gang

Rekordindehaverens kontrakt med AGF udløber til sommer, og som vi tidligere har kunnet berette her på ksdh.dk, så har der været en langvarig dialog med målmanden omkring en forlængelse.

Dette bekræfter han endnu en gang efter dagens opgør overfor Viaplay:

– Vi taler sammen trods alt. Jeg har en god dialog med Stig Inge Bjørnebye, som også har en god dialog med mit bagland, fortæller 38-årige Jesper Hansen, som i samme interview glæder sig over at have fået clean sheet-rekorden for sig selv:

– Det er noget, jeg har gået efter, så det er dejligt at kunne krydse den af i dag. Det er en fantastisk følelse at slå nogle af de store legender. Jeg kan huske de andre på listen, fra jeg var yngre, fortæller keeperen således, inden han smuttede i omklædningen til sejrssang med holdkammeraterne.

Han har dermed slået store navne som Mogens Krogh, Arek Onyszko, Jimmy Nielsen og Peter Kjær i rekordkampen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.