Jesper Hansen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Hansen: AGF og jeg går en spændende tid i møde


| Jonas Roulund |

Jesper Hansen har forlænget sin kontrakt med AGF til sommeren 2024, og den rutinerede målmand udtaler, at han ser en særdeles interessant tid foran både ham selv og holdet.

AGF blander sig i topkampen, og Jesper Hansen bliver endnu en sæson. Det var facit efter weekendens strabadser på- og uden for banen, og det er noget, Mr. Clean Sheet selv er rigtig godt tilfreds med:

– Det var det, jeg gerne ville, og jeg er sindssygt glad og stolt over, at jeg kan fortsætte med at spille fodbold i Aarhus og i AGF, fortæller han til AGF TV og uddyber:

– Jeg er glad for hverdagen og glad for den måde, vi gør tingene på herude. Det er en spændende tid, vi ser ind i, og det er fedt for mig, som er lidt ældre, at kunne fortsætte. Jeg har følelsen af, at jeg godt kan blive ved, så det var en meget glædelig weekend med en fantastisk afslutning i Farum, fortæller målmanden, der har spillet 58 Superligakampe for De Hviie siden sin ankomst i sommeren 2021.

En glad mand med nye mål

Hansen blev i dette forår rekordholder med sine 127 Superliga clean sheets, og som 38-årig kunne man tænke, at det er svært at motivere sig i dagligdagen, men det er bestemt ikke tilfældet for målmanden:

– Jeg forsøger hele tiden at bygge på med nogle små ting. Der er hele tiden noget mentalt og noget lederskab, hvor jeg kan bidrage med nogle ting på- og uden for banen, fortæller han.

Hansen har prøvet det meste i dansk fodbold, og i tiden i AGF har han både oplevet op- og nedture. Nu går det primært opad, og det glæder ham:

– Klubben har været igennem en ny udvikling med en ny træner, og efter sidste svære sæson så har vi i år ændret det hele. Jeg har mærket begge sider, og jeg har været glad for at mærke stemningen i byen, supporternes opbakning, og det er jo kun blevet bedre i denne sæson, hvor vi spiler med om det sjove, siger Hansen, der glæder sig til fremtiden i Aarhus:

– Jeg føler, den her by, den støtter en spændende klub med en spændende fremtid – det nye AGF, hvis man kan sige det sådan. Jeg har kun været her i to år, men jeg synes, der er lagt et fundament nu, som gør, at AGF kan blive en rigtig spændende klub for fremtiden i Superligaen, siger Jesper Hansen.

Han kan opleves på stregen på søndag igen, når Viborg kigger forbi Ceres Park klokken 18. Målmandssituationen for den kommende sæson er i øvrigt stadig lidt oppe i luften, da Per Bråtveits kontrakt udløber til sommer. Dermed er Stig Inge Bjørnebye nok ikke færdig med sit målmandsarbejde endnu.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.