(Foto: Matti Kronborg)

Friis: AGF har power og effektivitet


| Jonas Roulund |

AGF står i aften overfor Viborg FF i Superligaens 10. spillerunde. Viborg FF’s cheftræner, Jacob Friis, mener, at AGF har overhånden forud for kampen.

I sidste sæson kæmpede Viborg og AGF om at hente bronzemedaljer frem til absolut sidste sekund af sæsonen.

I indeværende sæson slider begge mandskaber lidt mere med tingene – AGF er placeret på en aktuel 6. plads, mens Viborg indtager 8. pladsen forud for aftenens opgør.

Eric Kahl i kamp mod Viborg FF.
Foto: Laura Hjørringgaard

Viborg-træner, Jacob Friis, har rosende ord til overs for De Hviie forud for kampen:

– Vi må jo konstatere, at AGF havde overhånden i sidste sæson og derfor fik de også fortjent medaljer. Det var de indbyrdes opgør mod dem, der endte med at være tungen på vægtskålen, så i forhold til de seneste gange, vi har mødt dem, er der absolut noget, der skal forbedres. Der er nogle klare ting ved deres spil, vi skal være dygtigere til at løse, og kan vi det, så er der også en god mulighed for os, siger han til vff.dk og uddyber:

– De har et fasttømret koncept og individuelt nogle dygtige spillere, der passer rigtig godt til konceptet. De har noget power og især noget effektivitet, som jeg synes, de har været gode til at drage fordel af. Det skal vi gøre alt for at forhindre søndag aften, så det bliver os, der straffer dem, siger cheftræneren.

Der er kampstart klokken 18 på Energi Viborg Arena, og du kan læse optakt til opgøret lige her: Viborg FF – AGF optakt: Tre point skal klokkes ind i Domkirkebyen

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.