Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Jesper Hansen forlænger til 2024


| Jonas Roulund |

Så kom den! Rekordmager Hansen har forlænget sin kontrakt og fortsætter dermed i AGF i endnu en sæson.

Jesper Hansen fik endnu et clean sheet til samlingen i aftenens kamp, og i samme omgang kunne han glæde sig over endelig at have fremtiden på plads. Den 38-årige målmand tager således endnu en sæson i den hvide trøje, meddeler klubben på sine forskellige medier:

Klar til flere rekorder

Den rutinerede Superligamålmand har spillet 58 ligakampe for AGF siden sin ankomst i sommeren 2021, og han har tidligere fortalt til ksdh.dk, at han vil sætte sig og se på, hvad næste mål skal være, nu hvor clean sheet-rekorden er krydset af.

– Det er altid en mega fed følelse, når man klarer de ting, man sætter sig for. Det gælder sådan set i alle livets facetter. Så nu skal jeg jo også til at tænke på andre personlige målsætninger, forklarede Hansen således, da han tog Mogens Kroghs rekord.

– Jeg skal kigge på, hvad næste personlige mål skal være, og hvad der skal motivere mig som det næste, for jeg håber jo på at have flere gode år i mig som spiller, sagde han, og nu har han i hvert fald fået en aftale i hus, der kan sikre ham muligheden for flere store oplevelser og milepæle frem til sommeren 2024.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle