Skip to main content


Stemningstribunen på Ceres Park (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Fanklubbens formand: – Vi kan næsten ikke venteBolden ruller om lidt igen på Ceres Park, og vi har i den forbindelse fået en snak med formanden for AGF Fanclub Aarhus om forventningerne til den kommende sæson på- og udenfor banen.

AGF hentede tre vigtige point i årets første Superligakamp under svære betingelser, og der bliver forhåbentligt meget mere at glæde sig over i dette forår set med “Hvide briller”. Formand for AGF Fanclub Aarhus, Anja Beikes, er ikke i tvivl om hvad hun glæder sig mest til:

– Vi kan næsten ikke vente længere på at se spillerne på Ceres Park til årets første hjemmekamp! Men rent sportsligt glæder jeg mig nok mest til, at AGF forhåbentligt spiller bedre fodbold, end de gjorde i efteråret. Og så glæder jeg mig til flere sejre, fortæller Anja Beikes.

En succesfuld start på året

Fanbusserne drønede afsted på stribe i sidste uge, og formanden synes da også, at det blev en god start for De Hviie – både på banen og på lægterne.

– Det var skønt at se de mange medrejsende fans, og vi havde en rigtig god tur derop. Rent sportsligt er jeg faktisk også blevet mere positiv. Jeg ved godt, at der var en forfærdelig vind, men jeg synes også, at AGF viste, at de faktisk kunne spille fornuftigt i en hel kamp. Det har jeg ikke set i mange kampe i efteråret, fortæller formanden, som dog også ser udfordringer for holdet i den kommende tid.

– Jeg synes, det er dét med at komme til de endelige målchancer. Det så vi også i AaB-kampen. De burde være kommet foran 2-0, når de havde så meget styr på spillet, men vi ender med at sidde til sidst og være bange for at miste point. Jeg synes udfordringerne ligger på den sidste halvdel af banen, siger Anja Beikes.

Trods de offensive vanskeligheder har Anja stadig tiltro til Uwe Rösler og AGF-truppen i den resterende del af sæsonen.

– Jeg er i hvert fald blevet mere positiv efter i fredags. Jeg var lidt bange for, at de ville falde helt til jorden og få sat AaB i gang. Én kamp er svær at bedømme dem på, men jeg ved, at især den første træningslejr har været rigtig hård. De er blevet trænet meget fysisk på den første lejr, og det tror jeg er en god ting, som man også kunne fornemme i fredags, fortæller formanden.

Et forår med fokus på børnene

Forårssæsonen byder på masser af spændende events fra AGF Fanclub Aarhus, og der vil være et ekstra fokus på de helt unge AGF’ere, fortæller Anja Beikes:

– Nu er vi jo mere til de sociale ting, hvor det er SFA (Samlet For Aarhus, red.), der styrer fanscenen. Vores forår kommer meget til at handle om away-turene og aktiviteter for vores medlemmer. Vi er i gang med at få Bjørneklubben op at stå for de mindste fans, hvor vi forsøger med nogle aktiviteter for dem, forklarer fanklubformanden.

Bjørneklubben er medlemmer op til 15 år, hvilket giver en stor aldersspredning i målgruppen, men Anja tror på, at der kan laves aktiviteter, der omfavner alle AGF-interesserede.

– Vi havde i efteråret et minigolf-arrangement, og det er bl.a. noget af det, vi vil forsøge at holde igen her i foråret. Så har vi snak om at skulle have en flag/tifo-dag, hvor de kan komme og male. Derudover vælger vi jo de kampe ud som har gode spilletidspunkter for børnefamilier og laver nogle før-aktiviteter, hvor vi står sammen med AGF og deres sponsorer i fanzonen og eksempelvis maler børnenes ansigter og laver konkurrencer. Det kommer vi blandt andet til at have til OB-kampen, fortæller formanden.

Det er muligt for alle at komme med på AGF Fanclubs udebaneture via fanklubbens hjemmeside. Det er muligt at forudbestille sandwich til turen, og der kan købes drikkevarer ombord på bussen.

Til aftenens kamp skal du i øvrigt huske halstørklædet på Ceres Park, som skal bruges til at skabe en flot kulisse under spillerindløb ved kampstart.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle