Skip to main content


AGF fans med halstørklæder (Foto: Laura Hjørringgaard)

Husk halstørklædet på søndag!


| Jonas Roulund |

Samlet for Aarhus opfordrer alle AGF-fans – unge som gamle – til at medbringe deres AGF-halstørklæder på søndag, så der kan skabes en magisk kulisse til årets første hjemmekamp.

Det bliver et smukt syn, når spillerne langt om længe igen skal løbe ind til tonerne af Helmigs ‘Malaga’ på Ceres Park. Det sker på søndag mod Silkeborg IF klokken 18, og den smukke kulisse skal DU være med til at skabe!

Samlet for Aarhus opfordrer således alle AGF-tilhængere til at medbringe AGF-halstørklæder og bruge dem under indløbet.

Det fremgår på fangruppens Facebookside:

– I efteråret startede vi en kampagne for at gøre det til en tradition, at have halstørklæde med til kampe og bruge det inden kampstart. Det er vi langt fra i mål med, hvorfor vi sætter fokus på det igen!, står der i opslaget, og SLO, Jonas Labich uddyber overfor ksdh.dk:

– SFA ønsker at sætte fokus på at skabe bedre visuelle rammer til AGF’s hjemmekampe, og her er halstørklædet en simpel og effektiv måde at gøre det på. Samtidig kan det være med til at bygge endnu mere bro mellem stemningsafsnittet og den resterende del af stadion. Derfor opfordrer vi til tage halstørklæder med og bruge dem under ‘Malaga’ og indløb, og håber det kan blive en tradition fremover til glæde for spillere, fans og den generelle stemning på stadion, fortæller Jonas Labich.

Hjemmekampen mod Silkeborg IF spilles klokken 18 på Ceres Park, og man skal altså gerne stå klar med halstørklædet, når spillerne løber på banen fem minutter før kampstart.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle