Skip to main content


Stig Inge Bjørnebye (Foto: Matti Kronborg)

Får vi nogensinde Mikkel Duelund at se i Aarhus?


| Jonas Roulund |

KSDH.dk erfarede forleden fra en yderst troværdig kilde meget tæt på klubben, at Mikkel Duelund allerede har skrevet under på en kontrakt med AGF, men præsentationen lader vente på sig. Får vi nogensinde den tidligere U21-landsholdsprofil at se på Ceres Park?

Selvom kilder tæt på AGF i lørdags bekræftede, at Mikkel Duelund skulle være en ”done deal”, og at det kun var et spørgsmål om tid, før vi ville få ham at se i den hvide trøje, så venter vi fortsat på nyt her fire dage senere.

Samtidig er den 25-årige midtbanemand begyndt at få spilletid fra start hos NEC Nijmegen, hvor han er på leje fra Dynamo Kiev. Han spillede således alle 90 minutter mod FC Emmen i den hollandske ligakamp lørdag, mens han også står til at starte inde i aftenens opgør mod Feyenoord.

Årsagen til Duelunds spilletid er primært, at Oussame Tannane er ude med karantæne, mens Magnus Mattson meldes skadet, hvilket betyder at Mikkel Duelund altså skal være med til at fylde ud for de to normale førstevalg.

Betyder det så, at transferen til AGF ikke bliver til noget? Det er endnu ikke til at sige, men jævnfør, hvad vi har fået bekræftet af førnævnte kilder tæt på spilleren og klubben, betyder det nok snarere, at AGF må vente til NEC Nijmegen kan undvære Duelund, før han kan præsenteres i Aarhus.

Mikkel Duelund spillede sine ungdomsår i AGF, inden turen gik til FC Midtjylland, hvor han fik sin Superligadebut i 2015. Han blev i sommeren 2018 solgt til Dynamo Kiev, hvorfra han er udlejet til NEC Nijmegen frem til sommeren 2023.

Han har over for B.T. Sport udtalt, at han er åben for at vende hjem til Superligaen. Transfervinduet lukker den 31. januar, så der er stadig tid at gå på.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle