Skip to main content


Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Bissecks frikøbsklausul afsløret


| Jonas Roulund |

Bisseck er et af Superligaens hotteste transferemner, og nu afslører Tipsbladet, hvad tyskerens frikøbsklausul består af.

For nyligt udtalte Yann Bisseck til Sky Sports, at han har en frikøbsklausul i sin kontrakt med AGF, og lige siden er der blevet spekuleret i, hvad denne klausul lyder på.

Mange AGF-fans håber jo, at man kan skippe stjernespilleren afsted for op mod 100 millioner kroner til sommer, men ifølge Tipsbladets oplysninger må vi nok sænke forventningerne en smule:

– Ifølge vores oplysninger er Yann Aurel Bissecks frikøbsklausul på mellem 37,5 og 40 millioner kroner eller i omegnen af fem millioner euro, skriver Tipsbladet således.

AGF har indtil videre ikke villet kommentere på nyheden om Yanns kontraktforhold, men Bjørnebye har tidligere udtalt, at klubben selvfølgelig går efter at vise, at man er en klub, der kan lave de store handler:

– Det er fristende at beholde Yann hele livet. På den anden side, bliver man nødt til at skabe et narrativ om AGF som en klub, hvor det er attraktivt at komme hen og udvikle sig og blive solgt videre til en stor klub.

Frankfurt i førersædet

Ifølge vores kilder her hos ksdh.dk er Eintracht Frankfurt i klar førerposition til at kapre Bisseck til sommer, hvor der også venter en U21-slutrunde. Her kommer tyskeren helt sikkert til at fange endnu flere klubbers opmærksomhed.

– Jeg havde et par interesserede i vinteren, og et par stykker var også meget aktive. Eintracht Frankfurt eksempelvis. Ellers et par klubber fra Italien og Frankrig. Jeg har vakt interesse, det er positive tilbagemeldinger og en fantastisk motivation, sagde Bisseck forleden til Sky.de.

Ifølge Tipsbladet træder klausulen først i kraft til sommer, og hvis et salg bliver en realitet, får vi med stor sandsynlighed en ny transferrekord i AGF.

Det største salg i klubbens historie er lige nu Albert Grønbæk, som røg til Bodø/Glimt for i omegnen af 35 millioner kroner.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle