Australske Diesel Herrington (Foto: Ole Nielsen / AGF.dk)

Diesel Herrington imponerede Uwe Rösler i nederlaget til Malmö FF


| Thomas Vedel |

AGF fik ørerne i maskinen i gårsdagens testkampe mod BK Häcken og Malmö FF i Spanien. Men de to nederlag til trods, var der også enkelte solstrålehistorier at tage med fra testkampene iflg. Uwe Rösler.

AGF spillede i går to testkampe mod BK Häcken og Malmö FF på samme dag med kun få timers mellemrum. Det endte i nederlag på henholdsvis 1-3 og 3-4. Det positive er bl.a., at AGF formåede at score hele fire mål. Det negative er, at De Hviiie lukkede hele syv mål ind.

Læs også: Nedtakt: En for stor svensk mundfuld

– Vi mødte et meget stærkt Häcken hold, der udspillede os i de første tyve minutter, hvor vi havde det svært. Vi testede en lidt anderledes formation på midtbanen som virkede godt, da vi prøvede det mod Vålerenga, men som vi må erkende ikke fungerede optimalt for os i dag, sagde Uwe Rösler bl.a. til AGF.dk efter kampene.

Uwe Rösler: Diesel Herrington imponerede mig

Bortset fra resultaterne var Uwe Rösler positiv over særligt Malmö-kampen, hvor AGF fik prikket tre ind i de svenske netmasker. Foruden det faktum, at det lykkedes AGF at score tre mål mod et erfarent Malmö-mandskab, var der også positive takter at spore fra flere af de unge spillere.

Blandt andet gjorde den kun 18-årige australier, Diesel Herrington, en rigtig god figur:

– De unge spillere gjorde det fint. Især var jeg imponeret af Diesel Herrington, som nok spillede den bedste kamp, jeg har set i min tid i AGF. Det var også godt at se Peter Bjur starte i AGF-trøjen for første gang og, at vores angribere fik scoret. Frederik Brandhof var tilbage i sin første kamp i tre måneder efter en skade og Yakob var også tilbage.

Den centrale forsvarsspiller Diesel Herrington kom til AGF i august sidste sommer fra Brisbane Roar FC, hvor han efter en succesfuld prøvetræningsperiode på Fredensvang blev tilknyttet AGF’s U19-hold med muligheden for at træne med Superliga-truppen.

Diesel Herrington er på kontrakt med AGF til sommeren 2026.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.