Skip to main content


Oliver Lund og Eric Kahl (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Dagens hviie nyhedsdrone: Optakt til FCN, nyt om Kongelunden og lidt om Lund


| Jonas Roulund |

Der er gang i podcastdækningen af AGF, og så er Lund nok på vej på nye eventyr. Her er dagens vigtigste hviie-nyheder.

Oliver Lund har ikke haft en specielt gloværdig AGF-karriere, men han har altid leveret fin fight og indstilling. Nu ser det dog ud til at være slut. Derudover lader vi op til FCN – AGF i dagens optakt, og så er der flere podcasts, du skal lytte til. God fornøjelse!

FCN – AGF Optakt: Lad os så få den sejr!

FC Nordsjælland tager imod AGF i Superligaens 27. spillerunde til endnu et vigtigt slutspilsbrag. Farum-drengene har brug for point til mesterskabskampen, mens Fredensvangs helte jagter bronzemedaljer.

– Så nærmer sig tiden, hvor vi får afklaret, om medaljehåbet blot er en drøm. Det gælder for så vidt begge hold, men mens hjemmeholdet drømmer om guld, er vores drømme ”blot” en medalje. FCN fik vist, at de er skarpe på eget kunstigt græs, da de slog FCK 3-2 i pokalen, men ellers har resultaterne været svingene i foråret, hvilket giver håb om point – og helst en sejr – til De Hviie!, skriver Steen Erhard blandt andet i sin FCN – AGF optakt.

Sæt lyd til AGF

AGF bliver dækket på alle platforme, og i denne uge er der gang i jeres podcastfeeds. Mediano bringer således et spændende afsnit med investorerne bag stadionbyggeriet. Her er Lind Invest og Salling Group i studiet, hvor de store donatorer fortæller om tankerne bag det nye stadion.

Når du har lyttet den igennem, kan du fortsætte med Lyden AGF, der har KSDH’s skribent, Martin Johannes Madsen i studiet til en snak om FCK-kampen, VAR, DJ og opladning til FC Nordsjælland. Det afsnit kan du høre lige her:

Lund skal videre, og Brandhof skal (måske) i spil

Oliver Lund har 33 kampe under bæltet for AGF, men det ser ikke ud til at blive til meget mere. Det fortæller backens agent John Sivebæk i dag:

– Det er min forventning, at Oliver Lund forlader AGF. Man skal aldrig sige aldrig i fodboldens verden, men det er som sagt min forventning, siger John Sivebæk iflg. TipsBladet.

En anden, som måske kan få lidt tiltrængt spilletid, er til gengæld Frederik Brandhof. Felix Beijmo er nemlig karantæneramt i næste kamp, og det efterlader en ledig plads på højre wingback.

Han fortæller da også til Aarhus Stiftstidende, at han er topklar, hvis Rösler ser hans vej på søndag:

– Jeg træner lidt på begge positioner, og det er godt at kunne spille flere positioner, når man har en stærk trup som os. Så det kan være mit snit til at komme ind på holdet, når der kommer en karantæne som i det her tilfælde med Felix. Så kan jeg steppe ind på wingbacken, hvis det er det, Uwe føler for, fortæller han således til Stiften.

Som en sløjfe på det hele, så er det i dag kommet frem, at der endnu ikke er dialog mellem AGF og Dynamo Kiev angående Mikkel Duelund. Dermed er du tiptop opdateret på dagens GF-indhold.

Hav en smaddergod hvii torsdag!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle