• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Optakt, pyrobøde og Rekord-Mortensens nye mål

(Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Optakt, pyrobøde og Rekord-Mortensens nye mål


| Jonas Roulund |

Alle hverdage udkommer ksdh.dk med en daglig samling af AGF-relaterede nyheder. I dagens nyhedsoverblik kan du læse om mængderabat på pyroteknik, OB-optakt og om Mål-Mortensens målsætninger.

I dagens hviie nyhedsoverblik kan du blandt andet blive klogere på søndagens modstander i Steen Erhards optakt, mens Mortensen fortæller, at han håber at slå sin egen sæson-målrekord.

God fornøjelse!

Bliv klædt på til opgøret mod Striwerne

Søndag kl. 15 gælder det en klassisk kamp i Kongelunden, når OB kommer til Ceres Park til grundspillets sidste kamp i 3F Superligaen.

I den forbindelse kan du læse vores AGF – OB optakt og blive klogere på både de Hviie og De Striwede.

– I den intense kamp om at nå mesterskabsslutspillet er OB tvunget til at vinde, hvis de skal få den yderste plads, mens vi kan spille frigjort i forsøget på at minimere afstanden til de tre øverst placerede, FCN, FCK og Viborg, lyder det blandt andet i optakten.

Mængderabat på pyro og Mortensen mod nye mål

Fodboldens Disciplinærudvalg har været ude med riven efter mandagens opgør på Cepheus Park. Således skal AGF punge ud med 10.000 kroner, mens Randers FC skal hoste op med 35.000 kr. til DBU’s pengekasse efter en indberetning fra kampens dommer angående pyroteknik. Læs mere om AGF’s og Randers’ pyro-bøder her.

Af mere positive nyheder, så kan Patrick Mortensen jo tage eneret på rekorden som den mest scorende AGF’er i Superligaens historie på søndag, og Mortensen glæder sig helt vildt, fortæller han til vores skribent, Alexander Hjorth:

– Jeg håber, at det bliver over 17 mål i år. Jeg higer altid efter mere. Men hvis du spurgte mig før sæsonen, så havde jeg nok ikke sagt, at jeg ville score over 17 mål i Superligaen. Så havde jeg svaret, at vi tager én kamp ad gangen for ikke at lægge for meget pres på, fortæller angriberen.

Som en sidste – lidt trist weekendnyhed – så har U21-landsholdet netop meddelt, at T.K. desværre udgår af landsholdstruppen grundet sin skade. Han erstattes af den 19-årige Silkeborg-stopper, Alexander Busch.

I weekenden kan du se frem til flere spændende artikler her på ksdh.dk, hvor vi selvfølgelig lader op til OB-kampen, som dækkes tæt på alle vores kanaler.

God læselyst! Og god hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.