Skip to main content


Patrick Mortensen med De Hviie fans. (Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Mens vi venter på slutspillet…


| Jonas Roulund |

Landskamppausen er over os, og mens vi venter, er der Kiel-kamp, kvindekamp og smukke spillersange på menuen. Her er alt det vigtigste fra dagens AGF-perspektiv.

Mens Daghim, Bisseck m.fl. er på ungdomslandsholdsopgaver, så er resten af Superligatruppen ved at gøre klar til kamp mod en gammel kending. Samtidig har kvindeholdet storkamp på lørdag, og så er der nyt fra KSDH’s YouTube-kanal.

God læselyst!

Landsholdspausen er over os, men…

Selvom Superligaen ligger stille frem til den 31.3 grundet landsholdspausen, så sker der stadig ting og sager på AGF-fronten. Du kan i øvrigt se hele AGF’s kampprogram her, så du er klar, når Randers, Viborg, Brøndby, FCK og FCN venter i den resterende del af sæsonen.

I morgen spiller Superligaholdet træningskamp mod Mikkel Kirkeskov i Tyskland. Her drager AGF nemlig ned til et opgør mod KSV Kiel. Dette vil blive livestreamet, hvilket vi selvfølgelig nok skal linke til, når vi nærmer os kampstart klokken 14 i morgen.

Derudover skal kvinderne i kamp på lørdag, hvor der er gratis entre til AGF’s pokalsemifinale mod FC Nordsjælland på Ceres Park. Den kamp spilles ligeledes klokken 14.

Meget mere stemning

Der er også godt nyt til alle dem, der kan lide en lækker slagsang.

AGF udvider nemlig Stemningsafsnittet på Ceres Park i den resterende del af sæsonen. Der bliver dermed plads til 3000 på det gyngende, syngende fanafsnit – så ingen undskyldning for ikke at komme på stadion og sikre en ny tilskuerrekord!

Derudover er KSDH’s YouTube-kanal ude med nye videoer i dag. Følg kanalen og nyd et par lækre spillersange og syng med, når Jesper Hansen og Mikael Anderson synges ind.

Øvrige medieomtaler

Hos Aarhus Stiftstidende kan du i dag læse om Uwe Rösler, der er overbevist om, at slutspillets kommende modstandere er forbandede over at skulle møde AGF.

Derudover har Viaplay-ekspert, Kenneth Emil Petersen, valgt Felix Beijmo som Superligaens tredjebedste vintertransfer. Det kan du læse mere om hos Tipsbladet. Beijmo er som bekendt på leje fra Malmö FF indtil sommer.

Således kom vi igennem onsdagens vigtigste GF-nyt. Hav en dejlig hvii onsdag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle