AGF fans ærer Hugo Helmig på Ceres Park i Aarhus. (Foto: Laura Hjørringgaard)

Stemningsafsnittet udvides på Ceres Park


| Jonas Roulund |

Den store tilskuertilslutning på Ceres Park belønnes nu med et udvidet stemningsafsnit, så endnu flere hviie fans kan bidrage til den fede stadionatmosfære.

AGF indtager en aktuel fjerdeplads i Superligaen, men på tilskuergennemsnit er vi altså på en bronzeplads, og det belønner klubben nu ved at udvide Stemningsafsnittet på Ceres Park til 3000 pladser fremover.

Det fremgår ikke præcist, hvor mange pladser, der findes på det nuværende stemningsafsnit, men hele Bravida Tribunen består af 4610 pladser, hvoraf cirka halvdelen er forbeholdt familier i den nuværende form. Det fremgår endvidere ikke, hvordan Stemningsafsnittet udvides i forhold til familiepladser.

AGF’s tilskuergennemsnit på hjemmebane i denne sæson er på 13.547, og nu hvor der venter et spændende Mesterskabsslutspil kan vi nok godt forvente yderligere stigning. Måske endda en ny rekord, hvis alt går vel.

I seneste sæson snittede vi 9.938 tilskuere.

Københavnerklubberne FCK og BIF indtager første- og andenpladsen i forhold til tilskuergennemsnit i denne sæson med henholdsvis 27.386 FCK’ere og 19.225 blå-gule på hjemmebanelægterne.

Man kan sikre sig en plads på Stemningsafsnittet til de sidste fem hjemmekampe i sæsonen på agf.dk.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.