• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Lyden AGF, Linds medaljer og kvindefodbold

AGF-legenden Gunner Lind i sin storhedstid på AGF’s førstehold i fodbold.

Dagens hviie nyhedsdrone: Lyden AGF, Linds medaljer og kvindefodbold


| Jonas Roulund |

Hviiekenden venter med Brøndbybold, og du kan i dag blive klædt på til spillerunde 25 med Lyden AGF i ørerne.

AGF kan isolere BIF på Superligaens sjetteplads med en sejr søndag aften, og det er jo noget, alle hviie fans vil elske. Samtidig kan der tages vigtige skridt i medaljekampen, og du kan selvfølgelig blive klædt på til det hele med dagens nyheder.

God læselyst!

Lyden AGF: Derfor slår vi Brøndby!

Fanpodcasten Lyden AGF er ude med et nyt afsnit. I denne udgave er undertegnede redaktør selv med i podcasten, hvor vi går i dybden med Brøndby, snakker slutspilsforhåbninger, og så får vi en opdatering på Duelund undervejs.

Legendemedaljer på auktion

Hvis det er gået din næse forbi, så har legendariske Gunner Lind valgt at sætte sine medaljer fra 1996 og 1997 til salg. Det gør han ikke fordi, han har mistet kærligheden til klubben – tværtimod. Men han er klar til at give historierne og minderne videre til andre – og det kan man så modtage ved at byde på guldmedaljen fra pokaltriumfen 1996, sølvmedaljen fra Superligaen 1996 samt bronzemedaljen fra 1997.

– Børnene er for små til at have oplevet det hele, så hvis der er en samler et sted, som vil elske at have dem, så synes jeg, det er på sin plads at give dem videre. Jeg har oplevelserne med klubben i hovedet og hjertet, så jeg behøver ikke nogle medaljer at kigge på for at blive mindet om de gode tider, forklarer Lind blandt andet i vores interview.

Lind nåede 14 scoringer i 183 førsteholdskampe i den hvide trøje op gennem 90’erne.

Auktionen løber af stablen i vores facebook-gruppe “AGF Ting – Køb/Salg/Bytte”, hvor alle medlemmer af gruppen, som ønsker at overtage ejerskabet af Gunner Linds legendariske AGF-medaljer, har muligheden for at byde.

Ungdomsbold og kvindebold

Hvis du ikke kan vente til søndag med at se De Hviie i aktion, så kan du tage på Ceres Park i morgen til lidt kvindebold. Her spiller damerne mod Odense Q kl. 13.

– Som altid når kvinderne spiller i Ceres Park er vi klar med en hyggelig opvarmning til kampen. Vi håber AL Bank Fanzonen på Ceres Tribunen kl. 12 med hyggelige fodbold-aktiviteter til børnene, der også kan få malet ansigtet og møde Aros. Og ikke mindst få sig en gratis sodavand fra Ceres/Egekilde, der er kampsponsor til kampen, skriver agf.dk.

Hvis du befinder dig i København, så kan du i stedet se vores U17-mandskab i kamp mod FCK. Det foregår på kunstgræsbanen ved Peter Bangs Vej klokken 14 i morgen.

Her på redaktionen bringer vi i morgen et spændende interview med Mikkel Duelund, og så har vores skribent, Rasmus Fisker, fået sig en snak om Den Hvide Tråd med talentchef, Jesper Ørskov.

Derudover venter en tæt kampdækning selvfølgelig, når GF brager sammen med Bundby på søndag kl. 18. Læs vores optakt til Brøndby IF – AGF og bliv topklar til dén kamp.

Rigtig god hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.