• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Keld Superfan begyndte at ryste, og Bisseck vil væk

Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Dagens hviie nyhedsdrone: Keld Superfan begyndte at ryste, og Bisseck vil væk


| Jonas Roulund |

Dagens nyhedsoverblik kommer endnu en gang omkring Yann-sagaen, mens Årets AGF-fan har givet interview til ksdh.dk.

På en dag, hvor Aarhus Fremad stjal overskrifterne med deres ejerskifte, fortsætter Bisseck-sagaen, mens vi har fået en snak med Årets AGF-fan om den store passion for De Hviie.

God læselyst!

Yann er klar til nye eventyr

Super-Yann har snakket med det tyske sportsmagasin Kicker om fremtiden, transferrygter og formen generelt, og her kommer han blandt andet ind på sin kontraktsituation i AGF:

– Jeg håber ikke, at interessen aftager. Et skifte til en top fem-liga vil være et naturligt næste skridt for mig, og det er det, jeg sigter efter til sommer, siger Yann Aurel Bisseck således.

Tyskeren har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026, så vi må se, hvad sommeren bringer, men vi skal nok forberede os på at vinke farvel til superstjernen inden længe.

Læs mere: Yann vil væk til sommer

Keld kører over 10.000 kilometer om året for at følge AGF

Keld Brøndal er noget helt særligt. Selvom han bor på Nykøbing Sjælland, så tager han nemlig turen på 300 kilometer hver vej, når AGF spiller hjemme på Ceres Park. Det er nu blevet belønnet med titlen som Årets AGF-fan, og vi har taget en snak med den inkarnerede fan:

– Der begyndte jeg at ryste og fik tårer i øjnene. Det var jo helt vildt og fantastisk (at blive årets fan red.). Det var meget rørende, og noget jeg aldrig glemmer, fortæller Keld Brøndal, som altså nu er en del af konkurrencen om at blive Årets Fan i 3F Superligaen. Denne kåres i forbindelse med sidste spillerunde i juni.

Derfor er Mortensen mr. 100 %

Hos Aarhus Stiftstidende har de lavet en analyse af Patrick Mortensens straffesparksevner, som har bragt ham op på 13 scoringer ud af 13 straffesparksforsøg i AGF, og selvom artiklen ligger bag betalingsmur, så kan vi afsløre, at mentaliteten samt hans tilløbsstil spiller en stor rolle i den forbindelse.

I aften går Lyden AGF i øvrigt i studiet med Lars Fournais, så husk at følge deres feed, så du ikke går glip af næste podcastafsnit med AGF’s bestyrelsesformand!

God hvii tirsdag

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.