Yann Bisseck leverede en solid indsats mod AC Horsens (Foto: Laura HJørringgard)

Yann vil væk til sommer


| Jonas Roulund |

Yann Aurel Bisseck skal nydes i de sidste 10 kampe i denne sæson. For til sommer bliver et skifte højst sandsynligt en realitet. I hvert fald hvis det står til den 22-årige forsvarsstjerne selv.

Bisseck har været sæsonens helt store samtaleemne, og mange AGF-fans åndede lettede op, da det lykkedes at holde på Superligastjernen i vinterens transfervindue.

Men til sommer går den højst sandsynligt ikke længere. Bisseck udtaler således til det tyske sportsmagasin, Kicker, at han ønsker et skifte til sommer:

– Jeg håber ikke, at interessen aftager. Et skifte til en top fem-liga vil være et naturligt næste skridt for mig, og det er det, jeg sigter efter til sommer, siger Yann Aurel Bisseck således til Kicker.

Tyskeren afslørede forleden, at han har en “udgangsklausul” i sin kontrakt, men AGF har ikke villet kommentere på kontraktforholdende, og det vides derfor ikke, hvad denne klausul får af betydning for et eventuelt skifte væk fra Ceres Park.

Bisseck har kontrakt med AGF til sommeren 2026. Han kom til klubben fra FC Köln i 2021 og har spillet 58 fantastiske kampe i den hvide trøje med fem mål til følge.

Eintracht Frankfurt er ifølge Kicker favorit til at sikre sig Bissecks underskrift, men også italienske og engelske klubber er meldt med i kapløbet.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.